De ce își poate pierde interesul pentru tine, în funcție de zodia lui

Află de ce își poate pierde interesul pentru tine și ce trebuie să faci pentru ca această situație să nu se întâmple, în funcție de zodia lui!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Un Berbec își poate pierde interesul pentru tine și pentru relație pentru că se simte confortabil.

A ajuns probabil la momentul în care începe să se plictisească. Se știe că el se bucură de viteză și de competiție și, odată ce a ajuns în punctul în care e relaxat total, se va simți plictisit și nesigur cu privire la viitorul relației. Se va întreba dacă vrea să continue sau nu.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este posesiv și devotat.

Își pierde interesul și se răcește pentru că simte că acel interes nu este reciproc sau respectat. De asemenea, își poate pierde interesul dacă contactul fizic din relație dispare, deoarece acest lucru este foarte important pentru el. Încearcă să comunicați despre problemele dintre voi, doar așa veți găsi o soluție.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Majoritatea Gemenilor sunt cunoscuți ca fiind instabili, nestatornici.

Într-o relație, acest lucru poate fi determinat de frică, de sentimentul de a nu fi dorit sau de nesiguranță. Toate acestea vor contribui la răceală și la pierderea interesului. Atunci când intervine și nevoia lor de socializare, Gemenii bat în retragere sau chiar pun punct relației pentru a-și satisface nevoile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Prea emotiv uneori, Racul poate avea o reacție exagerată chiar și de la cel mai mărunt lucru.

Asta îl poate determină să-și piardă interesul și să vrea să se retragă. De asemenea, are tendința de a avea schimbări bruște de dispoziție și de a fi pesimist, ceea ce înseamnă că e adesea nesigur cu privire la modul în care relația poate progresa. Este o luptă grea, deoarece Racul se îndoiește de el însuși și simte că nu poate da totul în relație.
 

Citește și: 5 zodii de bărbați care vor face mereu ce vor. Nu te vor asculta niciodată!

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este practic și stă excelent la capitolul rezolvare de probleme.

Atunci când vine vorba de dragoste și relații, el nu renunță ușor, ci luptă. Nu dă înapoi pentru că s-a băgat cu tot sufletul în treaba asta și, chiar dacă există probleme, va încerca să le rezolve. Atât cât ține de el. Dacă observă că ceva nu este în regulă și interesul pentru persoana de lângă el începe să dispară, va lua măsurile necesare pentru a schimba situația.  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă nativul din Fecioară își pierde interesul și începe să bată în retragere, probabil se întâmplă din cauza faptului că se concentrează prea mult pe detalii.

Are tendința de a observa orice lucru mic și asta îl poate îndepărta de persoana iubită. De exemplu, dacă partenera lui nu poate ajunge la întâlnire și îl anunță pe ultima sută de metri, va fi atât de deranjat încât chiar ar putea să spună stop.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

O Balanță care își pierde interesul este o Balanță care este nesigură și se retrage pentru a ascunde acest lucru.

Este posibil să facă să pară de parcă ar fi fost tratat nedrept și se compătimește din acest motiv. Cu toate acestea, el urăște să fie singur, așa că va lua o pauză de relație doar pentru a avea unde să se întoarcă.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul nu are nicio problemă să se confrunte, certe sau chiar să se lupte cu persoana iubită.

Asta înseamnă că, dacă bate în retragere, există motive de îngrijorare și e posibil să-și fi pierdut interesul pentru tine și pentru relație. De asemenea, e ingenios și uneori răzbunător, așadar e posibil să procedeze astfel și doar pentru a planifica următorul atac.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Idealismul Săgetătorului îl poate determina să aibă așteptări nerealiste într-o relație.

Bate în retragere și își pierde interesul atunci când crede că are nevoie de ceva mai bun și merită ceva mai bun. Acest lucru poate fi și rezultatul dorinței lui de libertate și schimbare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Un Capricorn dă dovadă de un autocontrol deosebit, dar poate fi și neiertător uneori.

Când bate în retragere și își pierde interesul față de persoana iubită, o face pentru că încă nu și-a iertat partenera pentru ceva și că încă îi poartă ranchiună. Acest lucru poate dura ceva timp, mai ales că un Capricorn este extrem de încăpățânat.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Un Vărsătorul probabil nu va recunoaște pe deplin că și-a pierdut interesul față de tine.

De fapt, poate nici el nu realizează acest lucru din cauza faptului că e prea concentrat pe altceva. Nevoia lui de a fugi de sentimente e greu de explicat, dar în cele din urmă poate are nevoie doar de puțin spațiu.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Pești începe să-și piardă interesul și va bate în retragere deoarece te teme că va pierde controlul.

Sentimenele lui sunt prea reale și copleșitoare. El e un semn blând și nu îi place cruzimea și suferința. Probabil, scuza lui de a se retrage este teama că va fi rănit.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod