„Explozia“ roz din Japonia, ţara cu cea mai frumoasă primăvară - FOTO


Un fotograf japonez a surprins „valul“ roz care cuprinde ţara sa în fiecare primăvară, când înfloresc cireşii.
Hidenobu Suzuki surprinde în fotografiile sale natura superbă din Japonia, pe care o prezintă lumii întregi pe pagina sa de Facebook. Cum primăvara este un anotimp spectaculos în ţara sa, rivalizând prin culorile superbe doar cu nuanţele pastelate ale toamnei, tânărul nu putea rata ocazia de a fotografia "explozia" incredibilă a cireşilor japonezi, renumiţi pentru frumuseţea lor.

Hidenobu, care a publicat pe Bored Panda mai multe imagini spectaculoase cu cireşii înfloriţi din ţara lui, spune că primăvara este cel mai frumos anotimp în care merită să vizitezi Japonia pentru a-i admira natura incredibilă.


Florile de cireş, numite sakura în japoneză, apar de obicei la sfârşitul lunii martie sau la început de aprilie, dar există un soi care înfloreşte mai devreme, creând peisaje care îţi taie respiraţia cu frumuseţea lor.

Cireşii sunt un element important al culturii nipone. Natura efemeră a florilor roz este privită ca un simbol al trecerii rapide a vieţii, invitând la acceptarea karmei şi a destinului, dar şi la împăcarea cu moartea implacabilă. De aceea, cireşii apar atât de des în arta niponă şi au devenit un simbol al Japoniei.  

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod