Ce ar trebui să știi despre relația cu un Scorpion

Persoanele născute în zodia Scorpion nu au o personalitate pasivă, iar lipsa de încredere este un aspect pe care îl consideră nedemn pentru ele.
Însă știi cum este relația cu un Scorpion? Mai jos, poți afla câteva trăsături care sunt întâlnite în relația cu un Scorpion și care chiar te pot ajuta să ieși din situațiile tensionate. Iată care sunt acestea!

8 lucruri despre relația cu un Scorpion


1. Nativul Scorpion este mai sexy decât alte zodii


Dacă te simți atrasă în mod misterios de un bărbat, există mari șanse ca acesta să fie Scorpion. Șarmul acestui nativ îl poate ajuta întotdeauna să atragă sexul feminin, iar aerul misterios pe care îl are nu face decât să crească acest magnetism specific zodiei.

2. Scorpionii sunt mereu dominanți și dețin controlul


Chiar și când ai impresia că partenerul tău aflat în zodia Scorpion nu își exprimă puterea și controlul pe care îl deține, există mari șanse să facă acest lucru în mintea sa. Doar așteaptă momentul potrivit pentru a-ți comunica și ție acest lucru.

3. Un Scorpion câștigă întotdeauna


Nativul Scorpion este persistent, până în punctul în care pare neobosit, iar ocazional scoate la iveală latura sa manipulatoare și puternică. Crede-ne pe cuvânt: vrei ca un Scorpion să fie de partea ta.

4. Scorpionilor le place intimitatea


Dacă partenerul tău aflat în zodia Scorpion nu vrea să facă public pe Facebook faptul că sunteți împreună, nu face acest lucru pentru că te înșală, ci pentru că nu îi place ca lumea să se implice în viața sa. 

5. Curiozitatea Scorpionilor este recunoscută


Cu toate că nu îi place ca cineva să se implice intruziv în viața sa, curiozitatea sa face ca nativul Scorpion să-și dorească să știe orice. Acesta este un detectiv natural.
Iar dacă nu îi dezvălui ce vrea să știe, se va întreba constant ce îi ascunzi.

6. Nativul Scorpion este intrigat de întuneric


Dacă vii acasă din oraș, iar partenerul tău se uită la un horror cu toate luminile din casă stinse, nu ar trebui să te sperii. Nativul Scorpion are o atracție naturală pentru lucrurile mai întunecate. Este cunoscut interesul său pentru supranatural, întuneric și chiar și forțele oculte. 

7. Scorpionii sunt extrem de sinceri


Cu alte cuvinte, nu ar trebui să întrebi un Scorpion care rochie te face să pari mai plinuță decât ești dacă nu îți dorești să auzi adevărul.

8. Cei din zodia Scorpion sunt incredibil de loiali și protectori


Dacă îi povestești prietenului tău Scorpion că cineva a fost nepoliticos cu tine la metrou sau la muncă, s-ar putea să facă tot posibilul să ia toate măsurile pentru a te proteja.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod