20 de imagini superbe făcute cu un smartphone

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Un pasionat de fotografie demonstrează că nu ai nevoie de echipament ultraperformant pentru a surprinde imagini superbe. Un smartphone cu o cameră decentă este suficient.

Pentru Andrei Mihai, fotografia înseamnă să surprinzi mereu cel mai bun moment. Aşa cum scrie el pe Bored Panda, nu contează ce fel de cameră foto foloseşti, câtă vreme imaginea reflectă perfect ceea ce tu ca fotograf vezi în acea fracţiune de secundă în care apeşi declanşatorul, indiferent că surprinzi un peisaj sau o persoană.

Andrei crede că cea mai bună cameră este cea pe care o ai la îndemână în momentul potrivit. Întrucât telefoanele inteligente sunt tot timpul cu noi, acestea devin cu uşurinţă principala cameră foto pe care o folosim.

El însuşi foloseşte telefonul când vede ceva interesant care merită fotografiat şi nu are camera foto DSLR. Este păcat să pierzi un moment unic doar pentru că nu ai mulţi megapixeli la dispoziţie sau o lentilă performantă - e suficient să fii creativ şi cu puţină pricepere poţi obţine nişte cadre superbe, spune el.

Fotografiile publicate de Andrei pe Bored Panda te vor convinge că un smartphone poate scoate nişte fotografii care par făcute cu o cameră foto profesională.
Povestea lui poate fi citită pe dinmers.ro, blogul pe care îşi publică imaginile.

 

Foto: Andrei Mihai Cristian

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Paun Stan pe 14 Mar 2017, 16:31
    Foto

    Foarte frumoase!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod