Dublă ținută: În fiecare zi se îmbracă la fel ca fiica sa

Yesenia și fiica sa au cucerit o mulțime de admiratoare cu ținutele lor identice


Pe de altă parte, fashionista are grijă și la stil: "Niciodată n-aș îmbrăca-o pe Kiki în ceva nepotrivit pentru vârsta ei, dar din fericire avem același stil. Suntem foarte feminine și copilăroase", a mai spus ea.

Yesenia a devenit recent fit model - un model care îmbracă și testează în spatele scenei ținutele designerilor pentru ca aceștia să-și dea seama dacă acestea sunt reușite sau nu.

Fiica sa, Monique, îi moștenește pasiunea pentru modă și adoră să se îmbrace la fel. "Mă întreabă - mamă, cu ce ne îmbrăcăm azi? Cât timp e fericită să facă asta, o să mă ocup. Am încercat să ne asortăm și cu fiul meu, dar mai mult la culori decât la piese", a explicat femeia.

Toată familia participă la proiectul Yeseniei, soțul său fiind fotograful care le pozează și publică imaginile cu ele pe Instagram. Yesenia, care conduce și o firmă de organizare de evenimente, spune că ședințele foto nu-s deloc simple: "Nu-i ușor să faci o ședință foto cu doi copii.
Uneori poate să dureze vreo 20 de minute ca să prinzi poza perfectă. Cineva nu stă cum trebuie sau nu se uită unde trebuie"
, a explicat ea.

Spre marea sa mulțumire, femeia nu a primit niciun comentariu negativ și insistă că potrivirea hainelor cu fiica sa este un joc, un mod distractiv de a crea amintiri plăcute, permițându-le, totodată, să-și exprime pasiunea pentru modă. "Cu Instagram, avem toate pozele într-un loc, așa că e mai bine pentru Kiki să se poată uita înapoi când va fi mare și va vedea ce drăguță era și cum ne îmbrăcam la fel.
Când va crește, ne vom îmbrăca mai rar la fel. Acum facem asta cam de trei-patru ori pe săptămână, dar îi place cum arătăm"
, a spus Yesenia.

"A început să fie interesată și de croitorie. Mereu mă întreabă dacă mă poate ajuta și îmi place să-i arăt acest hobby, dar e important să termine și școala"
, a precizat ea.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod