Prădătorii sexuali de la Hollywood: 10 cazuri care au șocat lumea

 
 

Bill Cosby

 
 
Bill Cosby, cunoscut pentru personajul său simpatic, Dr. Cliff Huxtable, din „The Cosby Show”, a fost mult timp considerat „tatăl Americii”. Însă imaginea sa publică a suferit o schimbare drastică atunci când o serie de acuzații de abuz sexual au început să iasă la lumină.
 
În 2005, Andrea Constand, o fostă angajată a Universității Temple, unde Cosby a fost membru al consiliului de administrație, l-a acuzat pe Cosby că a drogat-o și a abuzat-o sexual.
La vremea respectivă, procurorul a refuzat să depună acuzații, iar Constand și Cosby au ajuns la o înțelegere în afara tribunalului. Însă acuzațiile ei au deschis cutia Pandorei și în următorii ani, peste 50 de femei au venit în față cu acuzații similare împotriva lui Cosby.
 
Mai multe dintre aceste femei au spus că Cosby le-a dat băuturi sau pastile care le-au făcut să se simtă amețite sau inconștiente, după care a profitat de ele. Multe dintre aceste incidente au avut loc în deceniile de vârf ale carierei lui Cosby dar au fost trecute sub tăcere timp de ani de zile.
Abia în 2018, la al doilea proces, Cosby a fost găsit vinovat de trei capete de acuzare pentru agresarea sexuală a lui Constand și a fost condamnat la trei până la zece ani de închisoare. El a fost eliberat în 2021, după aproape trei ani de închisoare, după ce condamnarea a fost anulată de Curtea Supremă de stat.
 
Bill Cosby se gândește la o întoarcere în 2023. Controversatul comedian a spus asta în timpul unui interviu radio surpriză pe 28 decembrie 2022 la „WGH Talk” cu gazda Scott Spears.
Cosby a răspuns „da” când a fost întrebat dacă 2023 este anul în care ar putea, în sfârșit, să meargă din nou intr-un un turneu. (Articolul continuă în pagina următoare...)
30 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod