Prădătorii sexuali de la Hollywood: 10 cazuri care au șocat lumea

 
 

Bryan Singer

 
 
Bryan Singer a devenit unul dintre cei mai cunoscuți regizori de la Hollywood datorită succesului seriei „X-Men” și al filmului „The Usual Suspects”. Însă, în ciuda succesului său în industria cinematografică, numele lui a fost umbrit de o serie de acuzații grave de abuz sexual.
 
Prima acuzație a venit în 1997 de la un adolescent care a susținut că Singer l-a forțat să se dezbrace pentru o scenă de duș în filmul "Apt Pupil". Deși cazul a fost ulterior respins, a fost doar începutul unei serii de acuzații similare.
 
În 2014, actorul Michael Egan a intentat un proces împotriva lui Singer, acuzându-l de viol în timpul unor petreceri în Los Angeles și Hawaii în anii '90, când Egan avea doar 17 ani.
Singer a negat vehement acuzațiile și, în cele din urmă, cazul a fost respins după ce Egan a retractat acuzațiile.
 
În ciuda acestor scandaluri, cariera lui Singer a continuat, regizând mai multe filme de succes. Însă, în 2019, un articol publicat de The Atlantic a readus în atenția opiniei publice  acuzațiile împotriva lui. Patru bărbați au vorbit despre cum Singer i-a abuzat sexual când erau adolescenți în anii '90.
 
Singer a respins în mod repetat aceste acuzații, numindu-le „omisiuni jurnalistice fără scrupule”.
Cu toate acestea,  acuzațiile au avut un impact major asupra reputației sale. Singer a fost suspendat de la filmarea peliculei "Bohemian Rhapsody" înainte de finalizarea acesteia, deși oficial s-a menționat "absența neprogramată" ca motiv.
 
Deși nu a fost intentat niciun caz penal împotriva lui Singer, aceste acuzații reprezintă un alt exemplu de abuz sexual în cadrul industriei de divertisment și subliniază încă o dată nevoia de a lua în serios aceste acuzații, indiferent de statutul sau puterea acuzatului. (Articolul continuă în pagina următoare...)
30 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod