Art Deco, un stil care nu se demodează: Această casă are o valoare de patru ori mai mare decât atunci când a fost construită

Vila din Surrey, Anglia, are interioare superbe


Architectul Trevor Adams a explicat de ce Art Deco e un stil care nu se demodează: "Este o eră a arhitecturii cu care cei mai mulți oameni sunt obișnuiți. E spiritul lucrurilor care contează, dar în același timp, dacă le faci, trebuie să le faci la un nivel de autenticitate care să le dea credibilitate."

Conform site-ului de imobiliare Zoopla, anterior pe această proprietate a existat o casă vândută pe 14 octombrie 1999 cu 291.000 de lire sterline.

Cumpărătorii au demolat-o apoi pentru a ridica această vilă superbă care a ajuns acum la o valoare de patru ori mai mare decât la data finalizării construcției, scrie Daily Mail.

"Cu cinci dormitoare, patru băi, patru săli de recepție și aproape o jumătate de hectar de teren, norocul care va fi noul proprietar va putea spune că nimeni din Marea Britanie nu mai are așa ceva", a declarat Laura Howard, agent imobiliar la Zoopla.

Casa din Nightingale Road, Godalming, se vinde prin intermediul agenției Hamptons International.
Potrivit Zoopla, prețul mediu al proprietăților din această localitate este de 619.955 de lire sterline (689.6768 euro). În Guildford se găsesc magazine, o catedrală și există multe legături feroviare rapide spre gara Waterloo din Londra.



Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod