De pus în ramă: Cele mai frumoase poze cu câini

Aproape 10.000 de imagini cu câini din 74 de ţări au intrat în concursul Kennel Club Dog Photographer of the Year. Iată care sunt cele mai frumoase poze.
Tot felul de rase de câini şi exemplare care mai de care mai frumoase îţi iau ochii şi îţi fură inima dacă priveşti imaginile înscrise în acest concurs foto rezervat prietenilor canini ai omului. Câinii sunt surprinşi în aceste fotografii în timp ce stau şi privesc spre cameră, se joacă sau înoată.

Anul acesta, premiul cel mare a fost cucerit de Maria Davison, din Portugalia, care s-a impus cu o imagine superbă, în care căţelul ei stă cu capul pe podea şi priveşte spre camera foto.


"Această fotografie îmi cucerise inima şi e una dintre imaginile de care sunt foarte mândră", a declarat Maria, care a început să-şi fotografieze câinii în urmă cu trei ani. "Nu-i doar un moment frumos, real şi candid pe care l-am surprins, ci şi o demonstraţie a legăturii puternice care există între una din cele mai bune prietene ale mele şi căţelul ei, Yzma", a mai spus câştigătoarea concursului.

"Calitatea imaginile înscrise în concurs nu încetează să ne uimească", a declarat Rosemary Smart, directorul executiv al Kennel Club, citată de Daily Mail.

Imaginea învingătoare va fi expusă la clubul Kennel din Londra între 26 iunie şi 31 august.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod