Iubire fără gravitație. Claudia Pavel lansează un nou single cu videoclip, „Supernova”

Claudia Pavel continuă seria lansărilor muzicale cu explozivul single „Supernova”, despe o iubire ce te face să plutești, să te simți în imponderabilitate, cu versuri semnate de Emanuela Oancea și linie melodică semnată de Florin Buzea și Emanuela Oancea.

După recent lansatele single-uri „Hit the Dancefloor” și „Touch Me”,  Claudia Pavel, cu un look fresh, super bronzat, de vară, ne invită din nou pe ringul de dans, cu piesa „Supernova”, ce se poate urmări deja pe platforma YouTube.

„E o piesă foarte modernă, de dans, pe care o ador iar Noah a poreclit-o SuperNoah”, a declarat cântăreața.
 „Supernova” este produsă în studiourile Rolla7 Production. Videoclipul de imagine este semnat de Claudiu Stan. Stylingul pentru acest videoclip a fost asigurat de sora cântăreței, Paula Pavel, makeup artist cu studii la Cosmix School of Makeup Artistry în Miami (Florida).

În realizarea stylingului Claudiei, Paula Pavel a folosit un makeup în culori nude naturale iar părul Claudiei a fost aranjat  în stilul „wet look”. „Am folosit mult spray tan organic înainte de filmări, ca să-i pregătim pielea pentru videoclip”, a mai dezvăluit Paula Pavel.

De asemenea, s-au folosit mai multe branduri - Emilio Pucci, Christian Louboutin, Balmain, Giuseppe Zanotti, H&M, sneakers Philipp Plein, hamuri Daniel Dobre, și bijuterii ale unor creatori autohtoni, precum Pink Moss Bijoux și Tria Alfa.

În 2017, Claudia Pavel ține legătura cu fanii și prin intermediul blogului ei, ce se poate accesa la adresa www.claudiapavel.com.

Claudia este artist exclusiv „Sprint Media Group”, încă din anul 2015.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod