profesor

Ce a făcut un profesor când a văzut că toată clasa era goală. Reacţia lui e genială

Ce poate face un profesor când vede că niciun elev nu a venit la oră? Să treacă în catalog absenţe peste absenţe? Adam Heath a avut o idee amuzantă care a cucerit internetul.

Când un profesor nu ajunge la oră e sărbătoare în clasă - toţi elevii se bucură că au câştigat puţin timp liber. Dar ce se întâmplă când lucrurile stau invers?

Adam Heath Avitable, un profesor din Florida, a relatat pe Twitter o astfel de întâmplare, iar povestea lui amuzantă a devenit imediat virală. Folosind hashtag-ul #Classwatch2017, el a început să redea cu umor această situaţie, mărturisind că prima oară când a văzut clasa goală se gândea dacă le-o fi zis elevilor să stea acasă în ziua aceea, relatează Daily Mail.

Profesorul a mai aşteptat câteva minute şi a început să facă live update de câte ori auzea uşile deschizându-se pe coridor şi zgomote de paşi.

Se gândea, zâmbind, la ce vor face elevii când vor da de el la catedră. Dar nu s-a întâmplat nimic. Nimeni nu a venit în clasa lui.

scoala

După un sfert de oră, a scris că ştie de regula neoficială din licee, potrivită căreia dacă profesorul întârzie 15 minute, ora nu se mai ţine. "O fi valabilă şi invers?", a întrebat el pe Twitter. Apoi crezut că vine un elev, dar era administratorul, iar acesta a râs de el.



A trecut o jumătate de oră şi Adam a început să se întrebe dacă visează cumva.

După 45 de minute în care i-a aşteptat răbdător, profesorul a început să se întrebe dacă uşa clasei o fi fost încuiată şi elevii nu putuseră intra. Nici pomeneală! El deschisese uşa fără probleme, nu a avut nevoie de cheie. Era clar că elevii n-aveau chef de ora lui.



Nici măcar pasărea pe care a văzut-o atunci pe pervazul ferestrei nu a avut răbdare ca el să-i explice nişte noţiuni de algebră, luându-şi zborul, a povestit Adam, ironic.



Pe măsură ce timpul trecea, a început să-şi verifice mesajele de e-mail, pentru a afla dacă a ratat ceva, dar căsuţa era goală.

Adam a scris atunci că e posibil să fi avut loc un atac al unor zombie iar el să fi rămas singurul supravieţuitor din clasa aceea. Sau poate că el era mort şi nu-şi dăduse seama... :)


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • IONESCU pe 27 Ian 2017, 21:40
    P.S

    comentariul era pentru CLAU...

    0
    0

  • IONESCU pe 27 Ian 2017, 21:38
    Tu esti pac sau tu esti poc ? Cred ca poc !

    Daca ar durea prostia, nu ne-ar ajunge dopurile pentru urechi !

    0
    0

  • Jean pe 26 Ian 2017, 18:30
    Aventura profului

    Si eu am avut o asemenea aventura, dar dupa 5 minute dupa ce am strigat catalogul,am declarat ora deschisa si am scris pe tabla tema pentru acasa, urmand ca elevii sa o inceapa de indata ce o vad , urmand a o termina acasa si a o prezenta ora viitoare.

    0
    2

  • CLAU pe 26 Ian 2017, 11:54
    Sunteti zdraveni la capoc?

    BUNA ZIUA CEVA MAI NEISTESESANT DE ATAT NU ATI GASIT ?

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod