profesor

Ce a făcut un profesor când a văzut că toată clasa era goală. Reacţia lui e genială

clasa

Tot aşteptând, a mâncat şi o parte din bomboanele pe care le adusese elevilor. S-a gândit că o fi vreo farsă şi se gândea că va izbucni în lacrimi de nervi dacă era aşa. Dar nu s-a întâmplat nimic.

După 90 de minute, a auzit o uşă, dar a fost o alarmă falsă, nu a venit nimeni. Când se pregătea să-şi strângă lucrurile şi să plece, doi elevi au intrat în clasă şi s-au dus spre locurile lor, fără să-i dea vreo explicaţie. Adam a decis să nu le dea nicio bomboană fiindcă au fost obraznici.

Mai târziu, el a scris că le-a dat totuşi bomboane şi le-a explicat că ora trebuia să înceapă în urmă cu 95 de minute. Cei doi tot n-au avut vreo explicaţie pentru absenţa în masă. Ei au fost singurii care au ajuns în clasă.





Se vede că în timpul liber Adam ţine show-uri de stand-up comedy - mesajele lui pe Twitter au devenit virale, iar lumea s-a amuzat copios de modul în care el a relatat absenţa elevilor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • IONESCU pe 27 Ian 2017, 21:40
    P.S

    comentariul era pentru CLAU...

    0
    0

  • IONESCU pe 27 Ian 2017, 21:38
    Tu esti pac sau tu esti poc ? Cred ca poc !

    Daca ar durea prostia, nu ne-ar ajunge dopurile pentru urechi !

    0
    0

  • Jean pe 26 Ian 2017, 18:30
    Aventura profului

    Si eu am avut o asemenea aventura, dar dupa 5 minute dupa ce am strigat catalogul,am declarat ora deschisa si am scris pe tabla tema pentru acasa, urmand ca elevii sa o inceapa de indata ce o vad , urmand a o termina acasa si a o prezenta ora viitoare.

    0
    2

  • CLAU pe 26 Ian 2017, 11:54
    Sunteti zdraveni la capoc?

    BUNA ZIUA CEVA MAI NEISTESESANT DE ATAT NU ATI GASIT ?

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod