tata

A fost concediat pentru că a asistat la naşterea copilului său. Apoi a avut surpriza vieţii

Un tânăr a fost dat afară de la serviciu pentru că a plecat la maternitate ca să asiste la naşterea fiului său. Ceea ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte.

Nimeni nu ar trebui să fie obligat să aleagă între slujbă, oricât de bună sau de necesară ar fi aceasta, şi familie. Dar Lamar Austin, un tânăr din New Hampshire, n-a stat prea mult pe gânduri. A ales să fie alături de soţie şi să asiste la naşterea fiului său în loc să se afle la serviciu.

Austin abia se angajase la Salerno Protective Services, o firmă privată de securitate, şi se afla în perioada de probă de 90 de zile. Conform regulamentului intern, el trebuia să fie permanent la dispoziţie în acest interval.



Când soţia lui a intrat în travaliu, Austin n-a mai stat pe gânduri, chiar dacă avea mare nevoie de acel job - a dat fuga la maternitate pentru a fi lângă soţia lui şi pentru a-şi cunoaşte fiul. Numai că exact atunci a ratat un schimb şi a fost anunţat printr-un SMS că a fost dat afară.

"Uneori pierzi pe o parte, dar câştigi pe alta", a explicat Austin. Fiul lui, Cainin, a venit pe lume şi viaţa lui s-a schimbat total.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod