Descoperă Dr. Organic, îngrjirea bioactivă și cele mai eficiente ingrediente organice

Începutul acestui an aduce noutăți în farmaciile Sensiblu, al căror portofoliu de produse cosmetice se îmbogățește cu un nou brand, Dr. Organic. Creat în 2009 în Marea Britanie, brandul Dr. Organic, câștigător a numeroase premii de profil, a avut o expansiune rapidă și va fi prezent până la finalul lui 2017 în peste 85 de țări.

Produsele Dr. Organic conțin minimum 70% ingrediente organice, nu au ingrediente chimice controversate, precum parabeni, sulfați sau parfum, nu au conservanți nocivi, ingrediente modificate genetic sau uleiuri minerale. Îngrijirea bioactivă vine cu garanția faptului că anumite componente din ingredientele principale sunt păstrate pentru a oferi cele mai bune beneficii și produse cu adevărat funcționale. În plus, apa, ingredient inactiv, este inlocuită aproape în totalitate, ori de câte ori este posibil, cu aloe vera, ingredient activ, cu efecte calmante și reparatoare demonstrate.
“Este o onoare să fim prezenți în România, o piață în care avem încredere totală, toate cercetările noastre indicând faptul că românii vor să beneficieze de o ingrijire naturală, cu ingrediente organice eficiente, testate cu atenție.

Sunt convinsă că se vor îndrăgosti de produsele noastre, așa cum s-a întâmplat în toate țările în care suntem prezenți”, spune Rhian Davies, Export Customer Account Manager Dr. Organic.


“Știm că Dr. Organic este un brand care își va găsi rapid loc în inimile cumpărătorilor. Sunt produse de înaltă calitate, cu foarte multă știință în spate, care completează perfect portofoliul de mărci proprii și exclusive din Sensiblu”, a declarat Dan Nicolescu, Own & Special Brands Director Sensiblu.


În farmaciile Sensiblu din țară sunt disponibile șase game Dr. Organic: Moroccan Argan Oil, Aloe Vera, Virgin Coconut Oil, Tea Tree, Hemp Oil și Pomegranate.

Gamele sunt variate, având, pe lângă produsele pentru îngrijirea pielii și a părului, și produse pentru igienă sau îngrijire orală.  


Gama Dr Organic Moroccan Argan Oil: cu puternice proprietăți hidratante, luptă împotriva îmbătrânirii premature, fiind o puternică sursă de vitamine, antioxidanti și acizi grasi esențiali. Hidratează în profunzime părul și vârfurile degradate.
Gama Dr Organic Aloe Vera: cu un PH aproape identic cu cel al pielii, îmbunățește aspectul pielii iritate, agresate, precum și nivelul de hidratare, fiind recomandată tenurilor uscate. Produsele pentru îngrijirea părului sunt ideale pentru hidratarea scalpului și regenerarea părului.
Gama Dr Organic Virgin Coconut Oil: recomandat pentru tratamentul ridurilor, îmbunătățește nivelul de hidratare, fermitatea și tonusul, acționând profund în straturile pielii.

Este un excelent tratament pentru părul degradat.
Gama Dr Organic Tea Tree: repară țesutul, elimină toxinele și impuritățile. Produsele sunt foarte eficiente în tratarea acneei, arsurilor, tăieturilor și mușcăturilor de insecte.
Gama Dr Organic Pomegranade: rodia conține un puternic antioxidant natural, acidul elagic, principalul ingredient activ al acestei game care întărește membrana celulară și luptă împotriva efectelor radicalilor liberi. Este dovedit clinic că repară părul și pielea, având efecte benefice și în tratarea iritațiile gingivale.
Gama Dr Organic Hemp Oil: uleiul de cânepă este unul dintre cele mai puternice uleiuri din natură, bogat în acizi grași, Omega 3, 6 și 9.
Este perfect pentru masaj, inclusiv facial, lăsând un aspect ușor satinat pe piele, deloc gras. Recomandat în tratamentul pielii uscate, reface rapid elasticitatea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod