Cele mai frumoase peisaje fotografiate în 2020: 27 de locuri fantastice de pe planeta noastră

După un an atât de greu, aceste imagini sunt un balsam pentru suflet.

Munți magici, nori de furtună amenințători și păduri verzi ca-n povești: sunt câteva dintre minunățiile celor mai frumoase peisaje fotografiate în 2020. Cele mai bune fotografii din cadrul consursului 2020 International Landscape Photographer of the Year surprind locuri superbe din toate colțurile planetei, de la munții din nordul Norvegiei și la pădurile verzi din Parcul Național Dartmor până la câmpiile întinse din Kansas sau ghețarii din Groenlanda.

Peste 3.800 de imagini realizate de fotografi din întreaga lume au fost înscrise în competiție, punând la încercare toată experiența juriului pentru a desemna câștigătorii, relatează Daily Mail.

Marele premiu și titlul de "fotograful anului" i-a revenit lui Kelvin Yuen din Hong Kong pentru munții fotografiați în Utah, Statele Unite.

Tromso, Norvegia

Fotograful german Kai Hornung a reușit fotografia anului, în care a surprins platourile fantastice ale Islandei.

Islanda

În plus, juriul a selectat cele mai bune 100 de fotografii care vor fi publicate într-un eBook și pe site-ul concursului International Landscape Photographer of the Year.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod