2020, un an pe care ni-l vom aminti toată viața: 35 de imagini din timpul pandemiei

A fost un an greu, complicat, intens, extenuant. Aproape tot ce am trăit în 2020 a fost marcat de pandemia de COVID-19. Câteva fotografii reușite ne arată cum am trecut toți prin această încercare.
Bex Maini a lansat în iunie 2020 publicația This Detailed Life, iar în prima ediție a publicat imagini având ca temă pandemia de coronavirus. Oamenii din întreaga lume au surprins în fotografiile lor felul în care carantina le-a schimbat viața și modul în care au reușit să meargă mai departe - unii au redescoperit bucuriile simple, precum plăcerea de a găti sau pasiuni precum dansul, unii s-au distrat sau au lenevit, unii au continuat să muncească de acasă, alții au căzut în depresie.

Colecția foto publicată de Bored Panda reprezintă o sursă de motivație pentru fiecare dintre noi: aceste instantanee ne reamintesc că am fost cu toții în asta și că, orice ar fi, trebuie să învățăm ce avem de învățat din această încercare și să mergem mai departe.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod