Vandalism de prima clasă: 30 de desene deștepte pe care ai vrea să le vezi pe stradă

Diferența dintre un vandal și un artist stradal este folosirea inteligentă a desenelor. Iată cum se poate transforma un lucru neinteresant într-o mică operă de artă care atrage atenția tuturor!
Artistul francez Cal este, prin ceea ce face, un vandal. Doar că "măzgălelile" lui se pe stradă nu sunt obscene sau distructive, ci inteligente, creative și amuzante. Artistul din Lyon își realizează lucrările în mediul urban și caută de fiecare dată ca desenele sale să interacționeze cu locurile în care sunt amplasate - de exemplu, indicatorul de circulație modificat sau peștii care "evadează" pe o țeavă.

Tot timpul cu ochii în patru


"Aș spune că arta mea este sensibilă.

Mă joc cu ce găsesc în jurul meu. Îmi place să scot lucrurile din scopul lor inițial", a spus Cal pentru Bored Panda.

Evident, pentru a descoperi cele mai bune locuri pentru a desena acolo unde nu le vede nimeni, trebuie să fii tot timpul cu ochii în patru. Cum face Cal de găsește cele mai bune idei care pică fix la locul potrivit? "Merg mult pe jos, văd o grămadă de detalii. Uneori observ că o piatră anume, o bucată de pavaj, un copac sau o cărămidă seamănă cu ceva anume", a explicat el.



Uneori, când are timp și materialele la el, Cal se apucă pe loc de lucru, alteori doar își notează locul și ideea și revine când are tot ce-i trebuie la îndemână.

"De cele mai multe ori mă joc în orașul meu, Lyon. Poate fi oriunde, în parcări, pe străzi, în parcuri, etc", a spus tânărul.

Autorul se întoarce întotdeauna la locul faptei


Asemenea criminalului care se întoarce la locul faptei, lui Cal îi place să revină, din când în când, acolo unde a desenat ceva, ca să vadă dacă lucrarea lui mai există. Și de fiecare dată e surprins. "Lucrările rezistă de la cinci minute până la mai mulți ani, în funcție de tehnicile folosite și de discreția lucrării", a povestit el.

Citește și: Profesoara care le-a schimbat viața unor frați.
S-a ales cu datorii mari după ce i-a adoptat, dar în 5 ani a plătit tot


Cal caută, de asemenea, să facă de fiecare dată ceva nou și să nu repete un desen, așa că nu se plictisește deloc. "Anul ăsta chiar mi-a plăcut să fac niște cărți din cărămizi, să le dau titluri, etc. Am lăsat cinci cărți pe stradă și le-am adăugat pe celelalte cinci desenate în galeria mea de artă, @atelierducanal", a spus artistul din Lyon.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod