Cele mai frumoase fotografii de călătorie din 2020: 50 de imagini care te îndeamnă să-ți faci iar bagajul

Fotografii din toată lumea au participat la concursul „Travel 2020“. Iată cele mai bune 50 de imagini din care a fost desemnată câștigătoarea.
Peste 13.000 de fotografii, mai exact 13.685, au fost înscrise în competiția online #Travel2020, organizat de aplicația mobilă Agora. Doar una a fost aleasă "Cea mai bună fotografie de călătorie" în urma voturilor exprimate din toate colțurile lumii. Învingătorul este utilizatorul @rakia10 din Spania, care a câștigat marele premiu de 1.000 de dolari cu un cadru în care surprinde bucuria de a admira în tihnă, din cort, munții Dolomiți din Italia.

"Grație acestor fotografii, putem călători în unele dintre cele mai uimitoare colțuri ale planetei și să le vedem din punctul de vedere al fotografilor de călătorie, care fac din Agora căminul celor mai frumoase locuri din lume", a declarat Octavi Royo, cofondator și CEO al Agora.

Platforma globală Agora a lansat pe 24 iulie concursul #Travel2020, prin intermediul aplicației de mobil.
Participanții au avut termen limită data de 7 august pentru a-și înscrie imaginile de călătorie făcute în acest an.

Agora este o aplicație de mobil prin intermediul căreia fotografii, fie ei amatori sau profesioniști, pot participa la concursuri dotate cu premii de la 1.000 la 25.000 de dolari și au șansa de a se bucura de recunoaștere internațională.

Audiența globală joacă un rol important în selectarea imaginii câștigătoare a fiecărui concurs: toți utilizatorii aplicației au puterea de a vota în rundele finale pentru imaginea care le place cel mai mult, ceea ce face ca acest proces să fie cât mai democratic cu putință - oricine poate participa, vota și câștiga, notează Bored Panda.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod