Autobuz transformat în apartament: A costat cât o casă, dar arată peste aşteptări


Cea mai grea parte a proiectului prezentat pe Instagram a fost să găsească oamenii potriviţi care să o ajute la această transformare. "Îmi place să meşteresc, dar n-am experenţă în instalaţii sanitare şi electrice, aveam nevoie de un meşter pentru această lucrare", a explicat femeia.

"Cea mai mare provocare a fost faptul că era foarte diferit de a lucra la o casă care se află într-un loc fix. A trebuit să rezolv lucrurile din mers şi pe deasupra unghiurile caroseriei şi stilul înclinat al ferestrelor m-au forţat să creez cel mai bun şi mai curbat design pentru mobilier.

Cum gradul de înclinare diferă în funcţie de locul în care se află autobuzul, totul depindea de calcularea unghiurilor. Asta a adăugat mult timp la proiect", a mai spus ea.

Deşi a fost o provocare destul de costisitoare, Jessie nu s-a dat bătută. Cu totul, a cheltuit 70.000 de dolari pentru a termina apartamentul pe roţi. Cu aceşti bani şi-ar fi putut lua liniştită o casă, dar care ar mai fi fost farmecul? Din ianuarie, ea locuişte în autobuzul transformat în apartament şi se bucură în fiecare zi de ceea visul care a devenit realitate.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2018
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ALAINDELON pe 27 Iun 2018, 23:03
    Casa autobuz

    Mai bine facea o casa pe stil vechi. Caramida, tavan de lemn, varuita pe pereti, soba intre camere cu olane in camere. Caramida izoleaza bine : vara pastreaza racoare, iarna pastreaza caldura. La fel si tavanul de lemn si - am uitat - podele de lemn. curat, fara lac. Varul alunga insectele si pastreaza aerul curat. Soba intre camere exclude intoxicatia cu OXID de carbon.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod