Au făcut ele ceva! 20 de animale care nu se așteptau ca stăpânii să vină așa repede acasă

Când stăpânii nu-s acasă, animalele răstoarnă masa. Privirile vinovate pe care le au când sunt prinși că-și fac de cap spun tot!
Ne fac viața mai frumoasă, ne încântă și de multe ori ne oferă lecții neașteptate de viață. Sunt prietenii noștri nedespărțiți, ne iubesc, iar noi îi adorăm, dar uneori nu se pot abține să nu comită niște giumbușlucuri care ne fac să ne prăpădim de râs, chiar dacă tot pe noi pică toată treaba de a pune lucrurile la locul lor.

Cele mai multe animale de companie profită de absența temporară a stăpânilor pentru a-și face nițel de cap, iar atunci când sunt prinse în flagrant, reacțiile lor sunt atât de umane, încât te pufnește râsul - fie încremenesc surprinse, fie pun o privire rușinată, cerând, parcă, iertare pentru ghidușiile comise.

Când situația scapă puțin de sub control, tot ce ne rămâne de făcut este să ne amuzăm și să le arătăm și altora de ce sunt în stare animalele noastre de companie. Iată câteva exemplare jucăușe care nu se așteptau ca stăpânii lor să se întoarcă atât de repede și să le prindă asupra faptului.


Foto: Thinking Humanity
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod