Mai bine singur acasă: Macaulay Culkin stă ascuns de Crăciun din cauza filmelor „Home Alone“

Starul a dezvăluit că devine singuratic de Crăciun, când se difuzează filmele sale, pentru că oriunde ar merge, toată lumea e cu ochii pe el, iar oamenii îl roagă să se strâmbe ca în „Singur acasă“.

Imaginea puștiului simpatic și năbădăios din seria "Home Alone / Singur acasă" continuă să-l "bântuie" pe Macaulay Culkin. În fiecare an, de Crăciun, când filmele sale sunt redifuzate în toată lumea, starul evită să iasă în public, preferând să stea în casă, pentru că oriunde s-ar duce, toată atenția e asupra lui.

Într-unul dintre puținele sale interviuri, actorul (acum în vârstă de 41 de ani) declara în emisiunea "The Ellen DeGeneres Show", că sărbătorile de iarnă sunt stresante pentru el.

Culkin a fost complimentat de gazda show-ului, care i-a spus că arată la fel de bine ca atunci când era copil. "Chiar arăți exact la fel, parcă ai tot patru ani", i-a spus Ellen. "Da, cum poate cineva să semene așa de mult cu el însuși? E un blestem și o binecuvântare să ai aceeași față", a răspuns actorul. "Pot să intru în orice restaurant fără rezervare, dar când sunt acolo toată lumea se zgâiește la mine", a spus el.

Culkin a adăugat că uneori oamenii îl roagă să se strâmbe din nou ca în "Singur acasă", iar el trebuie să-i refuze și a dezvăluit că rareori și-a revăzut filmele care l-au făcut celebru.

Actorul american şi-a reluat rolul Kevin McCallister din seria "Singur acasă", după 28 de ani, de data aceasta pentru o reclamă pentru Google.
Macaulay Culkin a interpretat din nou rolul Kevin McCallister într-un video de un minut. Personajul se întoarce în casa copilăriei şi retrăieşte scene cult din film. McCallister este din nou singur acasă, unde a fost uitat de părinţii care au plecat să îşi petreacă Crăciunul în altă parte.

Aproape 30 de ani mai târziu, Macaulay Culkin poate însă conta pe ajutorul Google Assistant pentru a-şi pune în aplicare stratagemele cu ajutorul cărora să scape de hoţi.

Rolul Kevin McCallister l-a ajutat pe Macauley Culkin să devină vedetă la Hollywood în anii 1990.

Interpretând un băiat blond, inventiv şi neastâmpărat, actorul american a captat simpatia multor spectatori care au văzut "Singur acasă", filmul de Crăciun devenit un veritabil fenomen mondial, în care tânărul protagonist, uitat singur acasă timp de o săptămână de familia plecată în vacanţă, reuşeşte să anihileze doi spărgători de locuinţe. Culkin a interpretat acest rol în primele două filme ale seriei "Singur Acasă", lansate în 1990, respectiv 1992. Pentru rolul din primul lungmetraj a fost nominalizat la un premiu Globul de Aur.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod