Asta înseamnă curaj: O familie cu patru copii și-a vândut casa și străbat țara cu o rulotă

Familia Longnecker bate America-n lung și-n lat și se distrează în voie


"Am vândut casa și am folosit profitul pentru a cumpăra o rulotă și o mașină. După un an ne-am luat un Airstream 1972. Exteriorul era într-o stare bună, dar am schimbat complet interiorul, iar tatăl lui Ashley l-a renovat. Designe-ul trebuia să fie practic, însă voiam să ne simțim ca acasă. De exemplu, masa devine un pat spațios pentru mine și Ashley noaptea și avem patru paturi rabatabile pentru copii care se transformă în canapele.

Rulota este ecologică; gunoiul este prelucrat și avem și panouri solare", a explicat Jonathan.

Aflată în prezent în Dakota de Sud, familia Longnecker obișnuiește să pună uneori pe stop călătoria și să campeze pentru două-trei săptămâni într-un loc care le place.

Cu atâtea mile parcurse până acum, fiecare membru al familiei are câteva călătorii preferate. "Călătoria în Dry Tortugas va fi întotdeauna printre cele mai frumoase. Am luat un ferryboat cam la 100 de kilometri de coasta din Key West până pe o mică insulă în mijlocul pustietății, am campat acolo două nopți și practic am avut insula numai pentru noi.
Stelele erau așa de strălucitoare, parcă le puteai aduna cu mâna de pe cer. A fost magic"
, povestește Ashley.

"În cea mai mare parte a timpului, dimineața facem lecții, lucrăm și citim înainte de a ne plimba sau de a face vreo excursie. Sunt unele zile când avem mai multe proiecte decât în altele, așa că avem zile pline de muncă, dar în cea mai mare parte a timpului ieșim după-amiaza pentru a face ceva distractiv", a adăugat ea.

Deși îi este dor să aibă baia ei, Ashley este încrezătoare că noul lor stil de viață are un impact pozitiv asupra copiilor.
"Când vor fi mari, vom vedea o mare schimbare în ei. Petrec mai mult timp afară, explorând și fiind creativi cu lucrurile din jurul lor. Curiozitatea lor pentru această lume a explodat efectiv în ultimii ani. Sper că sădim în ei un simț al uimii și al aventurii care îi va urma pentru tot restul vieții lor", a mai spus mama celor patru copiii.

"Uneori ne gândim ce fraieri am fost că n-am pornit mai devreme. Știm că nu-i pentru oricine, dar e pentru noi", a conchis Ashley.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod