urs

Ascuns în imperiul alb: Poți să vezi ursul polar din această imagine?



Ursul polar fotografiat de Florian Ledoux trece de pe o insulă de gheață pe alta. De sus este foarte greu de observat, blana lui albă constituind un camuflaj perfect în mediul său natural.

"Ideea de a merge să văd urșii polari în sălbăticie mi-a încolțit în minte din ziua în care am mers la Cercul Polar, când aveam 11 ani. Nu știam că o să surprind aceste imagini unice, dar îmi doream să-i fotografiez de sus", a povestit Florian.

"Pentru mine nu există nu există un sentiment mai bun decât să fiu aproape de aceste mamifere magnifice, să împart spațiul cu ele.

Îmi voi aminti mereu momentul în care am văzut primul urs polar, am plâns în cele trei ore în care am stat aproape de ele. Dar acum, este momentul să facem ceva pentru a proteja aceste animale și vreau ca fotografiile mele să ajute la crearea mai multor zone maritime protejate", a mai spus autorul imaginilor.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod