12 oameni care s-au schimbat radical: Nu mai râde nimeni de ei acum!

În copilărie au fost „rățușca cea urâtă“, dar anii au trecut și și-au luat revanșa. Acum nu mai sunt ținta ironiilor.
Copiii nu-și ascund modul de a gândi, iar uneori sunt dureros de sinceri. Pentru cei care nu s-au bucurat de trăsături frumoase, care să-i ajute să cucerească repede simpatia tuturor și să fie niște figuri populare la școală sau în cartier, n-a fost deloc ușor să suporte ironiile pe care ceilalți le făceau pe seama aspectului lor fizic.

Prea multe kilograme, ochi mari, urechi lungi, părul care le stătea aiurea, tot timpul au avut ceva care îi scotea în evidență, dar nu în cel mai avantajos mod.
Și totuși, anii au trecut, iar cei de care râdeau toți s-au schimbat total. Acum sunt tineri foarte prezentabili și se mândresc cu felul în care arată, cea mai bună revanșă după anii în care au suferit că sunt considerați "urâții" clasei.

Bright Side prezintă câteva transformări care ne uimesc, dovedind că oamenii se schimbă în moduri care ne pot surprinde.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod