Un medic din România contrazice toți nutriționiștii. La ce aliment NU este de acord să se renunțe in diete

În zilele noastre există atât de multe variante de diete, încât este aproape imposibil să nu o găsești pe aceea care ți se potrivește cel mai bine.
Așa se întâmplă și în cazul alimentelor care sunt permise în regimuri, medicii nutriționiști având păreri diferite cu privire la ce trebuie și ce nu trebuie să consumăm.

Spre deosebire de majoritatea specialiștilor, un medic din România contrazice tot ceea ce știam până acum despre un aliment anume, despre care noi credeam că este complet interzis dacă suntem la dietă. Este vorba despre Laura Ene, medic la "Spitalul Monza", cu specializare în kinetoterapie și medicină generală, care îi învață pe români să nu renunțe la...
pâine dacă își doresc să slăbească.

De-a lungul timpului, oamenii de știință au demonstrat că senzația de sațietate este influențată de cantitatea de grăsime din alimente și de proteine și nu de carbohidrații care se regăsesc în pâine. Aceștia produc o creștere a glicemiei, care este urmată inevitabil de apariția senzației de foame. Medicul susține că pâinea nu ar trebui să lipsească de pe masa unei persoane, chiar dacă își dorește să scape de kilogramele în plus. 
Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod