Trăsătura toxică pe care o poate avea partenerul tău, în funcție de zodia lui

Fiecare zodie are o latură întunecată, dar care nu se manifestă întotdeauna. Există unele predispoziții pe care le ținem sub control, însă unele persoane nu reușesc să facă asta.

Descoperă care este trăsătura toxică pe care partnerul tău de viață o poate manifesta în relație, în funcție de zodia lui.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Guvernați de Marte, planeta războiului, nativii din zodia Berbec pot da dovadă de impulsivitate și agresivitate. Unii bărbați născuți în această zodie nu își pot controla impulsurile de moment și pot reacționa într-un mod șocant atunci când sunt foarte nervoși.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Persoanele născute în zodia Taur au un simț al posesiei extrem de puternic, iar acesta se poate transpune și în relații. Unii bărbați din zodia Taur nu fac diferența între o persoană și un obiect, putând să considere că partenera de viață le aparține. Posesivitatea exagerată este una dintre trăsăturile toxice pe care le pot avea acești nativi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt recunoscuți pentru abilitățile lor de comunicare, însă unii dintre ei le pot folosi ca pe o armă. Bărbații din zodia Gemeni apelează la cuvinte care dor atunci când vor să rănească pe cineva și acest lucru se aplică și în cazul persoane iubite. Dacă lucrurile nu se desfășoară așa cum și ar dori, unii bărbați din zodia Gemeni pot spune lucruri care aduc multă suferință.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fiind guvernați de Lună, astrul care reprezintă emoțiile profunde, nativii din zodia Rac sunt sensibili, chiar dacă nu o arată întotdeauna. Unii bărbați din zodia Rac pot da dovadă de o instabilitate emoțională care se manifestă printr-un comportament manipulator. Apelează la șantajul emoțional atunci când vor să obțină ceva și vor face asta tot mai des dacă observă că funcționează.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este guvernat de Soare, ceea ce le oferă persoanelor născute în această zodie credința că trebuie să se afle tot timpul în centrul atenției. Unii bărbați din zodia Leu au un ego fragil și simt nevoia să își demonstreze tot timpul superioritatea. Rezultatul este un comportament greu de tolerat pentru partenera de viață, care trebuie să facă față obsesiei acestuia de a demonstra mereu că are dreptate.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativii din zodia Fecioară se luptă adesea cu probleme legate de încrederea în sine. Unii bărbați din zodia Fecioară își pot manifesta complexele sub forma unui comportament exagerat de critic în relație. Pentru a-și ascunde propriile slăbiciuni, aceștia vor atrage atenția asupra fiecărui gest făcut de partenera de viață, pe care îl vor analiza în cel mai mic detaliu. Pot fi extrem de cicălitori și practică un soi de abuz emoțional atunci când le este permis.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Din dorința exagerată de a crea și păstra armonia, unii bărbați din zodia Balanță fac prea multe compromisuri care le pot afecta relația cu persoana iubită. Uneori renunță la propriile drepturi și ezită să își apere interesele, ceea ce îi face să pară slabi și lipsiți de autoritate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este guvernat de Pluto, planeta secretelor. Persoanele născute în această zodie au o alură misterioasă și o adevărată obsesie pentru lucruri ascunse și secrete. Unii bărbați din zodia Scorpion simt nevoia să dețină întotdeauna controlul și apelează la manipulare atunci când vor să obțină ceva. Pot să aibă un comportament greu de tolerat dacă nu obțin ce își doresc.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Zodia Săgetător este guvernată de Jupiter, planeta norocului, dar și a expansiunii și exceselor. Trăsătura toxică ce îi poate caracteriza pe bărbații din această zodie este tendința către exces. Acești nativi pot să cadă pradă viciilor pe care apoi nu le mai pot controla. Este valabil și în privința fidelității, pe care o pot încălca atunci când devin dependenți de senzații noi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Unii bărbați din zodia Capricorn pot deveni ursuzi și melancolici fără un motiv anume, ceea ce poate pune presiune asupra relației cu partenera de viață. Pentru că sunt pesimiști, nativii din Capricorn au obiceiul de a transforma problemele de viață în adevărate drame și riscă din acest motiv să cadă pradă depresiei. Au nevoie de susținere din partea persoanei iubite, dar de multe ori o refuză din încăpățânare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Persoanele născute în zodia Vărsător au opinii la care țin cu toată ființa și este dificil ca cineva să le schimbe. Unii bărbați din această zodie se pot transforma în tirani în relație, dorind să impună întotdeauna numai propriul punct de vedere. Nu acceptă faptul că pot gresi și își pierd cumpătul atunci când sunt contraziși.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Zodia Pești este guvernată de Neptun, planeta viselor și a fanteziei. Unii bărbați născuți în această zodie pot să cadă pradă unei atitudini visătoare, care este marcată de lipsa de acțiune. Au multe planuri nerealiste și nu pun nimic în practică, toată responsabilitatea revenind pe umerii partenerei de viață. Din această cauză riscă să devină o povară pentru persoana iubită.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod