Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-a căsătorit cu un mogul din lumea modei. Soțul său este cu 32 de ani mai în vârstă

Nepoata Prințesei Diana s-a căsătorit cu omul de afaceri sud-african Michael Lewis la Villa Aldo Brandini de lângă Roma, Italia.
Ceremonia opulentă a sfidat recomandările cu privire la nunțile desfășurate în pandemie. La nuntă au participat și surorile gemene ale miresei, Eliza și Amelia. Printre invitați s-au numărat vedete precum cântăreața britanică Pixie Lott sau Sabrina, soția actorului Idris Elba. De asemenea, au fost prezenți și cei trei copii adulți ai omului de afaceri, din căsătoria cu fosta sa soție, Leola.

Lady Kitty Spencer este cel mai mare copil al Contelui Charles Spencer, fratele prințesei Diana, și al primei sale soții, modelul Victoria Aitken.

Citește și: Nepoata Prințesei Diana, o fată cu capul pe umeri. Lady Kitty Spencer își câștigă banii pe munca ei: „Nu vreau să dau socoteală nimănui“


Michael Lewis, în vârstă de 62 de ani, este managerul Foschini Group, o companie de retail sud-africană.

Kitty a purtat o rochie de mireasă Dolce & Gabbana, fiind ambasadorul global al brandului. Rochia din dantelă, de inspirație victoriană, a avut mâneci lungi și guler pe gât, fiind completată de un voal lung, prins în coc.
„Vă mulțumesc din suflet Domenico și Stefano pentru că ați creat o rochie care depășește cele mai frumoase vise ale mele pentru cea mai importantă zi din viața mea.
Nu există cuvinte pentru a-mi exprima recunoștința”, a scris nepoata Prințesei Diana pe Instagram.

Nu se știe dacă tatăl lui Kitty, Contele Spencer, a călătorit în Italia pentru a participa la nunta fiicei sale. El a publicat vineri, când a avut loc nunta, o fotografie cu luna răsărind deasupra grădinilor de la reședința sa, domeniul Althorp. 

Lady Spencer a fost dusă la altar de frații săi, Spencer și Samuel Aitken.

De la nuntă au lipsit și verii primari ai lui Kitty, Prințul William și Prințul Harry.

Deși mireasa nu a distribuit pe rețelele de socializare imagini din timpul nunții, prietenii săi au publicat pe Instagram fotografii cu vila elegantă în care a avut loc petrecerea, inclusiv cu meniul, care a inclus friptură de vițel, salată de ton, ravioli cu cremă de dovleac, vinete coapte și diferite tipuri de dulciuri.

Lady Spencer nu a vorbit niciodată public despre relația cu omul de afaceri Michael Lewis.

Ea și-a explicat decizia într-un interviu pentru revista Town & Country.
„Nu este ca și cum nu aș acorda importanță iubirii. Pentru mine iubirea este cel mai important lucru din lume și o voi proteja cu toată puterea pentru a nu deveni un subiect de discuții”, a declarat modelul.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod