mancare

Top 3 alimente mai dăunătoare decât zahărul pe care le mănânci foarte des

Încerci să eviți pe cât posibil zahărul? Ei, bine, trebuie să știi că există elemente mult mai nocive, pe care le consumi zi de zi, fără să îți dai seama.
Toata lumea stie ca zaharul nu aduce niciun beneficiu, in afara de satisfactia de moment. Din contra, acesta creste inflamatia din corp si te face mai sensibila in fata multor afectiuni.

Cu toate acestea, zaharul alb nu este cel mai nociv lucru pe care l-ai putea consuma. De fapt, specialistii te sfatuiesc sa stai departe de urmatoarele alimente mai daunatoare decat zaharul. Odata ce afli despre ele, vei constata ca le consumai mai frecvent decat crezi.

3 alimente mai daunatoare decat zaharul pe care ar fi bine sa le eviti

1. Indulcitorii artificiali

Chiar daca ai impresia ca orice indulcitor este mai bun decat zaharul, te inseli.

Da, mierea si siropurile de agave sau artar pot fi optiuni bune, insa stai departe de restul siropurilor.

Este vorba despre siropul de fructoza si glucoza, siropul de porumb si alte substante extrem de procesate, care iti fac mai mult rau decat zaharul brut. „Siropul de porumb este facut prin convertirea glucozei din planta in fructoza, un alt tip de zahar. Consumul mare de fructoza sub aceasta forma de sirop concentrat poate cauza problemele la nivelul ficatului”, explica Brooke Alpert, expert in nutritie.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod