Tăițeii unicorn, cel mai colorat și mai sănătos trend alimentar

În ultima vreme au apărut multe tendințe alimentare interesante. Dar niciuna nu depășește senzaţia de uimire pe care o produc acești tăiței foarte colorați și sănătoși.
Blogurile și Instagram abundă de tot felul de rețete pline de culoare, care te îmbie să încerci și să guști tot felul de combinații nebune de ingrediente. Dar impresia pe care o produc acești tăiței e inegalabilă.

Tăițeii unicorn sau Unicorn noodles, cum li se spune în engleză, sunt considerați cel mai colorat și mai sănătos trend alimentar din ultima vreme. Au fost lansați și consacrați de blogul The Indigo Kitchen, unde găsiți mai multe informații despre modul de preparare.
Esențial este faptul că sunt foarte ușor de pregătit și că devii dependent de ei, pentru că arată minunat în farfurie.

Iată cât de simplu e să prepari tăiței unicorn!


În primul rând, ai nevoie de o bucată de varză roșie, pe care o pui într-o oală cu apă și o lași 5 minute pe foc. Aceasta va colora apa, iar tăițeii vor avea o nuanță mai deschisă sau mai închisă, în funcție de cât de multă apă pui și de cât o lași pe foc.

După ce oprești focul, adaugi tăițeii.

Poți folosi tăiței albi sau transparenți (glass noodles), aceștia din urmă având un efect mai spectaculos la final. Lasă tăieții să absoarbă apa timp de 5-10 minute, în funcție de cât de închiși la culoare vrei să fie, apoi scoate-i din vasul cu apă și pune-i într-un castron.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ilidia pe 5 Mai 2017, 11:10
    l.romana

    In limba romana exista cuvantul TENDINTA, pe care niste snobi - si snobismul nu e un semn de inteligenta, dimpotriva - il evita preferand folosirea unui barbarism dupa moda preluarii din l. engleza...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod