Poţi să vezi ce se ascunde în spatele acestor imagini? E un secret uimitor!

Portretele unor femei ascund un secret uimitor. Foarte puţini oameni îşi dau seama ce se ascunde în spatele acestor imagini.
Imaginile acestor femei înconjurate de natură atrag atenţia oricui le priveşte, iar la prima vedere, chiar şi la o analiză mai atentă, nu se observă nimic ieşit din comun. Sunt chipurile unor femei frumoase, surprinse în decoruri naturale, aşa cum vedem deseori în reviste sau pe internet.

Şi totuşi, imaginile ascund un secret de necrezut: acestea nu sunt fotografii! Toate sunt picturi realizate de artistul israelian Yigal Ozeri. Specializat în portrete de lifestyle, acesta începe fiecare lucrare prin a fotografia o femeie frumoasă, apoi editează imaginile în Photoshop.
El foloseşte apoi aceste imagini printate ca model pentru picturile pe care le realizează în ulei, pe pânză.

"Folosesc o tehnică de pictură liberă, în timp ce cei mai mulţi pictori fotorealişti lucrează cu acelaşi nivel de acurateţe comparativ cu materialul original"
, a explicat pentru Young Masters pictorul stabilit în New York. "Operele mele celebrează natura în toată gloria ei, chipurile femeilor tinere în căutarea vieţii, revenind la natură şi la libertate", a mai spus el.

O expoziţie cu lucrările lui Ozeri va fi deschisă în Londra, la Opera Gallery din New Bond Street, între 12 mai şi 25 mai, anunţă Daily Mail.


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod