Bikini Party pe pârtie: Aşa se închide sezonul de schi în Siberia!

Aproape 1.500 de entuziaşti mai mult dezbrăcaţi decât îmbrăcaţi au umplut o pârtie din Siberia, marcând încheierea sezonului de schi.

În Rusia, sezonul de schi s-a încheiat cu un record. 1.498 de schiori şi snowboarderi echipaţi doar în costume de baie s-au distrat pe pârtia resortului turistic Şeregheş, la o temperatură de 5 grade Celsius, bucurându-se de zăpadă, dar şi de razele soarelui.

Spectacolul de culoare şi de forme sexy a atras antuziaşti nu numai din Rusia, ci şi din Statele Unite, Europa şi China. Printre ei s-a aflat şi Kristina Kosinova, o studentă în vârstă de 21 de ani din Novosibirsk, câştigătoarea titlului de Miss Şeregheş, care i-a adus şi un premiu de 10.000 de dolari.

Cea mai în vârstă persoană care a venit pe pârtie în costum de baie a fost pensionarul Eduard Nefedev, relatează publicaţia locală The Siberian Times, citată de Daily Mail.

În anii trecuţi, prezenţa la acest eveniment era mai numeroasă, ajungând la 1.8000 de participanţi, dar ediţiile precedente nu au fost considerate oficiale, ci erau mai doar nişte petreceri organizate ad-hoc.

Show-ul de anul acesta a fost aprobat de autorităţi. "Anul acesta petrecerea în bikini pe pârtie a strâns 1.498 de schiori şi skateboarderi, cu 387 mai mulţi decât în 2014. Aşa că avem oficial un nou record pentru Rusia", a declarat Stanislav Konenko, redactorul-şef al ediţiei ruseşti a Cărţii Recordurilor

Situat în regiunea siberiană Kemerovo, Şeregheş este cel mai dezvoltat complex de schi, situat regiunea Gornaia Şoria, din lanţul muntos Altai. Acest complex a fost destinat mineritului, după ce în perioada regimului stalinist a funcţionat ca lagăr de muncă silnică.
Cei 12.000 de deţinuţi politici au construit linia de cale ferată care duce până în această zonă, notează ziarul britanic.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod