Reacţia unui băieţel de un an blocat în maşină când au venit pompierii să-l scoată - FOTO

Reacţia unui băieţel de numai un an şi două luni care s-a încuiat accidental în maşină a devenit virală pe internet. În loc să fie speriat când pompierii au venit să-l scoată, micuţul nu se mai putea opri din râs.
Brandon Emery e numele acestui micuţ englez. El a distrat o lume întreagă după s-a încuiat accidental în maşina mamei sale.

Mama acestui puşti haios, Kirsty Green, a făcut prima greşeală. Ea a lăsat cheile maşinii în portbagaj, în timp ce punea în spate cumpărăturile din cărucior. Apoi a închis haionul, numai că imediat copilul a apăsat butonul de închidere din maşină şi asta a fost - femeia nu a mai putut să deschidă automobilul. "M-am speriat la început, mă tot gândeam cum să-l scot.
Din fericire, câţiva trecători au venit să mă ajute şi o doamnă a sunat la Urgenţe"
, a povestit mama băieţelului pentru Daily Mail.

Echipa de intervenţie de la unitatea din Cornwall, Anglia, a ajuns imediat la faţa locului şi a început să folosească uneltele de intervenţie pentru a deschide maşina.  Puştiul a fost încântat de noii lui prieteni care îi făceau semne în timp ce lucrau şi încercau să-i distragă atenţia ca să nu se sperie. Brandon a râs într-una şi era foarte jucăuş, numai că la un moment dat a găsit o monedă şi a pus-o în gură, moment în care toţi cei de afară s-au cam blocat.
"Atunci m-a cuprins panica. Mă gândeam - Doamne, dacă o înghite...", a povestit mama.

Pompierii au fost nevoiţi să se mişte rapid, aşa că au spart luneta maşinii şi l-au scos in maşină pe micuţul care nu se mai oprea din râs. "A fost extraordinar, m-a impresionat că l-au făcut pe Brandon să râdă, dar şi el i-a făcut pe ei să râdă", a mai spus femeia după ce totul s-a terminat cu bine.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod