Dietă de vedetă: Reţete cu legume propuse de Jojo. Inspiră-te!

Pasta de avocado şi iaurtul grecesc cu granola se află în topul preferinţelor vedetei. Descoperă cum le prepară!

Cătălina Grama, alias Jojo, ne propune cinci reţete cu legume pe care ea le consumă cu regularitate. "Da, este un fapt bine-ştiut: iubesc fructele şi legumele în amestecuri, culori şi gusturi diferite, aşa că atunci cînd prietenii mei care desfăşoară Campania 5 pentru sănătate m-au invitat să gătesc şi să va împărtăşesc cinci reţete pe bază de legume care sunt în topul preferinţelor mele m-am bucurat foarte tare!", ne spune Jojo.

Iubesc fructele şi legumele în amestecuri, culori şi gusturi diferiteJojo
Frumoasa actriţă se declară un fan înfocat al fructului de avocado pe care îl foloseşte în special la preparatele pe care le consumă la micul dejun.


"O să încep cu două idei de mic dejun, care este şi va fi întotdeauna cea mai importantă masă a zilei. Vedetă acestor reţete este avocado, un fruct-legumă pe care eu îl consum cu plăcere oricând pentru că este delicios. În plus, are un conţinut echilibrat de vitamine ( A,C, E şi B-uri) minerale şi grăsimi şi face minuni pentru organism; un indice glicemic scăzut şi conferă senzaţia de saţietate. Şi doamnelor, bonus pentru frumuseţe: avocado are un procent ridicat de vitamina E, antioxidant esenţial care ne ajută, printre altele, să avem o piele mai frumoasă", recomandă vedeta.

Descoperă reţetele preferate ale vedetei!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod