7 secrete de sănătate ale Ancăi Ţurcaşiu. De ce arată perfect la 44 de ani

Este vegetariană de peste 20 de ani şi are grijă să nu adune kilograme pe care i-ar fi greu să le dea jos. Descoperă-i trucurile pentru un corp tonifiat!

Anca Ţurcaşiu la Viva Garden Party 2014
 

La 44 de ani, Anca Ţurcaşiu arată impecabil şi are un corp de invidiat. Săptămâna trecută, vedeta a fost admirată de majoritatea invitaţilor la gala "Viva! Garden Party", unde şi-a făcut apariţia într-o rochie care i-a pus corpul în valoare.

De peste 20 de ani, vedeta a renunţat la carne şi a adoptat un regim ovo-lacto-vegetarian. Ea susţine că nu are niciun secret atunci când vine vorba despre frumuseţe şi că este foarte conştiincioasă în tot ceea ce face. Programul de sport, orele de somn şi o alimentaţie sănătoasă sunt cele mai importante aspecte pe care vedeta le respectă cu stricteţe.

Regulile de bază pe care le respectă vedeta


1. Acordă atenţie somnului, alimentaţiei şi sportului
"Am grijă în permanenţă de regimul meu alimentar, de orarul meu de somn şi de programul meu de sport. Mi-am educat metabolismul şi am grijă să nu acumulez kilograme pe care apoi mi-ar fi foarte greu să le dau jos. Beau ceaiuri, apă şi mănânc multe legume crude pentru a avea o digestie bună", a declarat Anca Turcaşiu pentru CSID.ro.

2. Bea multă apă şi ceaiuri

3. Consumă fructe şi legume crude zilnic

4. Nu mănâncă deloc carne
"De 22 de ani nu mai mănânc carne. Am citit nişte cărţi despre asta şi am încercat. Sunt ovo-lacto-vegetariană şi mă simt extraordinar. Eu sunt o persoană care nu iubeşte carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu. Nu fac caz de lucrul acesta, iar băieţilor mei le gătesc normal. Doar eu fac parte din această categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor. Mai fac şi eu excese, dar cu măsură. De exemplu, dacă am avut o zi în care am mâncat cu plăcere două felii de tort, câteva zile după aceea beau un pahar cu apă, mănânc un măr sau un iaurt", a declarat ea pentru Acces Direct.


5. Mănâncă zilnic ardei iuţi
“Am tot fost întrebată cum mă menţin în formă. Nu-mi place să vorbesc despre asta! E ceva mai aparte. Mănânc ardei iuţi. Mulţi. Cred că de asta îmi menţin talia! Câţi mănânc? 7-8 pe zi, poate şi mai mulţi!“, a declarat Anca Ţurcaşiu pentru Libertatea.

6. Face sport cu regularitate
Chiar dacă recunoaşte că nu este un fan împătimit al sportului, Anca Ţurcaşiu spune că nu renunţă la acest obicei.

7. Mănâncă sănătos şi la ore fixe
Vedeta susţine că un aspect important din viaţa ei îl ocupa alimentaţia sănătoasă. Într-un interviu acordat postului de televiziune Acasă TV, vedeta spune că îşi ia mereu mâncare de acasă, are grijă să mănânce la ore fixe şi doar ceea ce trebuie. "Hrana este un element foarte important. Trebuie să mănânci cât trebuie, ce trebuie şi la ce oră trebuie. Mănânc ca un bebeluş din 3 în 3 ore. Îmi iau mâncare cu mine în caserole dacă am o zi plină. Şi mănânc la ore fixe ceea ce trebuie", declară vedeta în interviul acordat pentru emsiunea "Poveştiri adevărate".

1 din 10

Anca Ţurcaşiu şi "Bebeluşa" Oana

"Maxim, Oana şi eu. Maxim proaspăt creştinat şi Oana, prietena mea de o viaţă, foarte fericită!", scrie vedeta pe contul său de Facebook. În fotografie apare alături de Oana Ioniţă şi fiul său proaspăt botezat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod