7 alimente pe care le consumă zilnic cele mai sănătoase femei din lume

Există diferențe majore între organismul bărbaților și cel al femeilor, iar cele din urmă pot experimenta mai des anumite afecțiuni. De aceea, sănătatea feminină este un subiect de sine stătător.
Ceea ce mancam in mod regulat isi lasa amprenta asupra sanatatii noastre, zi de zi, fie ca ne dam seama sau nu. Se pare ca exista anumite alimente sanatoase pentru femei, care promoveaza un sistem imunitar puternic, un echilibru hormonal desavarsit si o piele fina, curata si elastica, indiferent de varsta.

Asadar,  oare ce mananca femeile sanatoase, pline de energie chiar si la 70 de ani? Acum avem raspunsul. Este vorba despre o serie de ingrediente cheie, usor de inclus in alimentatia ta.

Top 7 alimente sanatoase pentru femei: Integreaza-le in dieta ta zilnica!


1.
Leguminoasele


Linte, naut, mazare sau fasole, toate sunt excelente pentru sanatatea feminina. Leguminoasele contin o cantitate mare de proteine, dar si fibre care te ajuta sa ai o digestie sanatoasa.

In plus, ele iti aduc si nutrienti esentiali, precum calciul, potasiul si magneziul, elemente la nivelul carora multa femei experimenteaza carente de-a lungul vietii. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod