Cum prepari ceaiul longevității: 3 plante aromate și delicioase pe care le ai deja în bucătarie

Când vine vorba despre băuturi cu beneficii pentru sănătate, ceaiul verde este, fără îndoială, cea mai populară variantă.
Desi ceaiul verde aduce, intr-adevar, foarte multe beneficii organismului, se pare ca exista o varianta cel putin la fel de eficienta. Ceaiul longevitatii exista si se poate preparata foarte usor.

De fapt, probabil ca deja ai in bucatarie toate ingredientele necesare. Este vorba despre trei plante cu beneficii extraordinare. Ele nu sunt foarte des promovate, dar iti pot imbunatati semnificativ calitatea vietii.

Dan Buettner, expert in longevitate, a descoperit ca locuitorii Zonelor Albastre (locurile cu cei mai longevivi si sanatosi oameni de pe Glob) infuzeaza foarte des acest amestec de ingrediente naturale.

Ceaiul longevitatii: Ce contine si ce beneficii aduce?


Ingredientele necesare pentru licoarea fierbinte sunt oregano, rozmarinul si salvia.
Ele pot fi infuzate separat sau impreuna, pentru efecte maxime. Chiar daca suna, mai degraba, ca o lista de condimente pentru pranz, combinatia de ierburi este excelenta pentru sanatatea ta atunci cand este consumata sub forma de ceai. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod