Machiaj pentru ochi rotunzi. Cum să îl realizezi corect

Ochii rotunzi sunt o provocare atunci când vine vorba de machiaj!

Dacă ai ochii rotunzi, riscul ca ei să pară mai mici atunci când aplici machiaj este destul de mare. Folosind nuanțe strălucitoare în colțul ochilor și creând o coadă în sus cu eyeliner, ochii tăi vor părea mai expresivi.

  • Iată câțiva pași simpli pe care să-i urmezi:

 

 

Conturează sprâncenele


Când ai ochii rotunzi, arcuirea ușoară a sprâncenelor poate ajuta ca ochii să pară mai mari și mai definiți. Dacă e necesar, pensează-te astfel încât să le dai o formă ascuțită. Apoi aplică machiaj pentru a le evidenția.

Aplică baza de machiaj/primerul


Primerul ajută culoarea să iasă în evidență/ Aplică-l cu mișcări circulare minuscule pe întreaga pleoapă, precum și în zona dintre pleoapă și sprânceană.

Aplică anticearcăn în jurul ochilor


Nu aplica fond de ten până nu ai terminat cu machiajul ochilor. Altfel, rimelul sau fardul se vor răspândi pe față, iar fondul de ten nu va mai avea rezultatul dorit.

Este important să se aplice un anticearcăn în jurul ochilor, pentru că acesta va acoperi orice zonă întunecată sau decolorată.

Aplică o nuanță neutră de fard pe pleoape


Ochii rotunzi au tendința de a părea oarecum înfundați. Aplicarea unei baze de fard neutru pe pleoape poate ajuta la corectarea acestei probleme, făcând ochii mai strălucitori și mai definiți. Alege o nuanță care să se potrivească tonului natural al pielii tale și aplic-o pe întreaga pleoapă și aracadă, poate chiar până sub sprânceană.

Folosește o nuanță strălucitoare în colțul interior al ochiului și sub sprâncene


Alege ceva apropiat de tonul natural al pielii, dar ușor mai luminos. Acest lucru va ajuta cu adevărat la prevenirea aspectului de ochi înfundați. Desenează încet o linie care conturează colțurile interioare ale ochilor, de forma unui V culcat. De asemenea, ar trebui să aplici o linie subțire și sub sprâncene.

Citește și: Ce culori de păr se poartă în toamna 2020. 6 tendințe

 

Aplică creion dermatograf sau tuș


Tipul de eyeliner pe care îl alegi depinde de preferințe. Unele femei preferă să le folosească pe cele lichide, în timp ce altele preferă creioanele. Având ochii rotunzi, trebuie să aplici eyelinerul în colțurile exterioare ale fiecărui ochi. Acest lucru va alungi ușor ochii și îi va face să pară mai deschiși. Începe cu pleoapa superioară, aplicând eyelinerul de-a lungul linei sale. Nu vei acoperi întreaga linie, ci vei începe la aproximativ jumătate de centimentru distanță de colțul exterior al ochiului. Linia trebuie să fie subțire și cât mai definită. Când ajungi la capătul liniei, adaugă o coadă mică în afara colțului ochiului. Pe pleoapa inferioară desenează o altă linie asemănătoare cu cea anterioară, dreaptă, subțire și la jumătate de centimetru distanță de colțul exterior al ochiului.

Continuă să trasezi până când a doua linie se unește cu prima.

Adaugă niște fard de pleoape pe colțurile exterioare ale ochilor

 
Pentru a-ți lumina ochii, adaugă fard de pleoape pe colțurile exterioare. Aici, vei alege o nuanță ușor mai închisă. Un maro sau un gri ar funcționa bine.

Ia în considerare un fard de pleoape îndrăzneț


Dacă vrei un machiaj de zi cu zi, ar trebui să te rezumi la un fard de pleoape discret în colțurile exteriore ale ochilor. Dar, dacă ai un eveniment sau mergi în club, ia în considerare o nuanță mai îndrăzneață pe care să o aplici și în restul pleoapei, completând spațiul dintre colțurile ochilor.

Uniformizează fardul


Ia o perie mare și pufoasă și folosește-o pentru a amesteca fardul aplicat pe colțurile exterioare în restul ochiului. Folosește mișcări înapoi și înainte din colțul pleoapei până în centrul pleoapei.

Continuă până când fardul de ochi este mai uniform dispersat pe toată pleoapa.

Curbează genele și aplică rimelul


Folosește un ondulator pentru gene, genele curbate pot face ochii rotunzi să pară mai deschiși și mai mari. Apoi, aplică mascara, începând de la baza genelor în sus cu mișcări lente și constante.

Evită să pari copilăroasă folosind farduri de nuanțe închise


Mulți oameni asociază ochii rotunzi cu un aspect copilăros și drăguț. Dacă vrei să fii mai sexy sau mai sofisticată, optează pentru un fard de ochi întunecat. O nuanță de gri sau negru aplicată în ambele colțuri ale ochiului poate ajuta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod