Solutii chinezesti pentru sanatate pe Internet

Incepand din luna iunie 2002, www.qitaky.ro, prezinta o oferta inedita de servicii destinate intretinerii sanatatii care includ: terapii ale medicinii traditionale chineze, controlul energiei vitale Qigong, alimentatie si dietoterapie chineza aplicate pentru romani, masaj terapeutic Tuina, ambienterapie FengShui, Taijiquan. Totodata, site-ul prezinta programe inedite pentru tara noastra, adresate viitorilor parinti, persoanelor care vor sa renunte la fumat sau la consumul de alcool. Programele Fundatiei Romane Qitaky se adreseaza celor care, indiferent de varsta, doresc sa-si imbunatateasca sanatatea, sa cultive armonia relatiilor intre oameni si cu mediul inconjurator, si sa isi prelungeasca viata, practicand exercitii a caror eficacitate a fost verificata pe parcursul a mii de ani de traditie chinezeasca.


"Vrem sa aducem in atentia publicului de toate varstele, programele Qitaky destinate recuperarii si fortificarii sanatatii, cresterii performantelor fizice si capacitatilor intelectuale ale oamenilor. Acestea isi au originea in traditii chineze stravechi si au fost adaptate cerintelor vietii moderne si psihologiei noastre colective, a romanilor. Programe asemanatoare, integrate medicinei preventive si pregatirii sportivilor de performanta, se aplica pe scara larga in to tarile asiatice si , din ce in ce mai mult, in SUA si Europa", declara Adrian Florea, Presedintele fundatiei, Mare Maestru al Federatiei Mondiale de Qigong.


Fundatia Romana Qitaky desfasoara activitati din martie 1990 sub denumirea Institutul Roman pentru Dezvoltarea Potentialului Uman. Fundatia mentine legaturi permanente cu cercurile stiintifice romanesti si internationale si cu practicieni ai medicinii clasice in vederea promovarii practicilor complementare ale medicinei traditionale chineze, in beneficiul pacientilor. Adrian Florea este membru din 1993 al Asociatie China pentru Medicina Traditionala Chineza, avand diploma de specialist in medicina traditionala chineza.
A publicat lucrari incluse in circuitul academic de specialitate din China, Hong Kong si SUA.

Qigong - Arta prelungirii vietii
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod