Pilula de geniu

In viata mea de gravida nu se mai petrece nimic. Am devenit plictisitoare si plictisita. M-a dezamagit si Piturca, nu l-a convocat pe Matei la nationala...
In viata mea de gravida nu se mai petrece nimic. Am devenit plictisitoare si plictisita. M-a dezamagit si Piturca, nu l-a convocat pe Matei la nationala. L-a preferat pe Mutu si Mutu nu prea a stralucit. Ce sa-ti fac, nea Piti? Poti sa zici tu ca ai jucat pentru egal, dar eu stiu ca n-a avut cine sa dea gol... daca n-a fost Matei.

E clar! Am luat-o razna in ultimul timp. E cazul sa imi revin. Sunt o femeie insarcinata care urmeaza sa nasca (de un secol tot urmeaza, stiu, asa e, am plicitisit pe toata lumea) si trebuie sa fiu cu picioarele pe pamant.
Gata! Trec la lucruri serioase. Care sunt acelea? Pai am zis. Nu se mai petrece nimic in viata mea. In afara de somn, telefon, mancare, dus, telefon, somn, prajituri, somn, televizor, telefon, internet, somn, mancare, internet, somn, telefon, ciocolata, dus si iar somn nu prea am ce sa spun. Asa arata o zi din agenda mea (destul de incarcata dupa cum lesne se observa). Si printre toate activitatile mele zilnice chiar nu mai e loc pentru altceva.

Vineri trebuie sa fac in asa fel incat sa imi fac timp sa merg la un control.
Sa vedem ce mai face Matei, cat a mai crescut, cum ma prezint eu si daca (Doamne ajuta!) nasc si eu luna asta.

In timp ce scriu asta, pe messenger imi scrie o buna prietena. Imi spune ca a vazut un documentar despre copii pe Discovery si ca cei care stau mai mult in burta au creierul mai dezvoltat si vor fi niste indivizi foarte destepti. Mai sa fie? Hm... Auzi, Matei? Mai stai si tu cateva luni, macar sa iesi ditamai geniul si poate nimeresti in zodie cu noi. Sa fim o familie de 3 lei. Deci ne vedem prin august, da? Si iata cum o iau iar razna si deviez de la lucrurile serioase.
Dar mie imi vine sa rad. Nu ma pot abtine. Pun pariu ca documentarul acela a fost facut pentru mamele disperate ca nu mai nasc (ca mine) si ce era sa le zica? Normal ca au in burta niste genii si cu cat stau mai mult geniul devine maaare, maaaaare si mai maaaaaaare.

Si sa revin la ideea mea (a se citi obsesie) cu elefantii. Au perioada de gestatie de 3 ani... pai marile genii ale lumii ar fi elefantii, daca e sa judec asa.
Aoleuuuu... eu m-am nascut mai devreme cu vreo doua saptamani. Acum imi explic multe!
Matei, tu stai acolo!!!
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • camelia pe 23 Aug 2008, 00:55
    pilula de geniu

    si bebe al meu era programat sa iasa pe 19-20 decembrie si a venit de Revelion cand nici un medic sau asistenta nu era pe acolo sa ma ajute si pe mine si uite asa am nascut aproape singura la ditai spitalul de urgenta judetean

    1
    0

  • Raluca pe 14 Iun 2008, 20:57
    un bebelus smecher

    Draga Violeta, sper ca esti unde vrei tu, adica in excursie la spital. Daca nu e asa, hai sa o zic pe aia cu "graba strica treaba", sau ca ai un prunc smecher si destept inca din burtica, pentru ca alta vorba din batrani si din Ardeal mai zice ca "da' la ce atata graba?"..astea din pdv.al bebeului...mai profita micutul de paradisul perfect in care se afla, nu? pana la 42 da saptamani suntem inca in carti, si e normal...asa imi zic si eu mie, fiind ca tine in asteptarea intalnirii , in caz ca micuta mea bebelusa mai trage de timp si isi prelungeste vacanta la mine. Ma gandesc ca sunt gazda buna, ma felicit pt asta, si...astept si eu check-out-ul!!!

    1
    0

  • flori pe 14 Iun 2008, 18:00
    pilula de geniu

    sa fii bucuroasa ca o sa ai un copil eu am pierdut foarte multi si imi doresc sa am si eu un copil dar nu stiu cind trebuie sa imi fac toate analizele ca am avut foarte multe probleme.

    0
    1

  • Diulo Gungies pe 12 Iun 2008, 00:48
    Vai, draga este

    Simpatica Violeta asta...de-ar fi femeile asa si-n viata reala...ca din pacate devin niste mici "monstri" , sa nu le jignesc prea mult...nu-s misogin...dar am vazut "figuri" grele la multe muieri :-)

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod