Sănătate: 5 trucuri esenţiale ca să fii în formă toată ziua

Specialiştii în fitness şi nutriţie recomandă ca sportul să fie făcut dimineaţa, pentru a stimulta metabolismul să ardă cât mai multe calorii.
Alimentaţia sănătoasă şi sportul efectuat cu regularitate sunt cele doua elemente importante pentru un stil de viaţă sănătos. Ca să te simţi în formă şi să ai energie pe tot parcursul zilei trebuie să cunoşti câteva dintre regulile de bază pe care este foarte uşor să le strecori în viaţa ta.

Iată care sunt cele mai importante reguli, recomandate de Samantha Clayton, Directorul în Fitness şi Educaţie în cadrul Herbalife Ltd. „Sunt un promotor al unei vieţi active şi sănătoase în paralel cu o nutriție echilibrată.
Consider că un antrenament de numai 20 de minute e ideal pentru a rămâne în formă şi îţi alocă suficient timp pentru a nu sări nici o masă din zi“,
adaugă Samantha.

1. 80% nutriție, 20% sport


Sportul constant, de performanţă sau de plăcere, înseamnă efort fizic, iar organismul trebuie ajutat pentru a face faţă sutelor de calorii pe care le consumi la fiecare antrenament. Astfel, atunci când faci sport, activitatea plămânilor se intensifică, pulsul îţi creşte, deoarece inima pompează mai mult sânge către muşchi, iar creierul se irigă mai bine, datorită circulaţiei intense a sângelui.
De aceea, combină cele mai sănătoase opţiuni alimentare cu suplimente nutritive de calitate şi asigură-te că obţii rezultatele visate!


2. Ţine ritmul celor 5 mese


Principalele mese din fiecare zi nu trebuie în nici un caz sărite, ci e nevoie să le organizezi şi să le îmbunătăţeşti isteţ, cu toate vitaminele şi mineralele de care ai nevoie pentru a rămâne perfect sănătoasă.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Daniel pe 21 Apr 2015, 12:46
    Cea mai noua oferta de lucru!

    Fluxul abundenţei curge întotdeauna către minţile cele mai deschise, care se aşteaptă să primească. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: podan99@gmail.com

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod