Robbie Williams va cânta pe 17 iulie în România

Cântăreţul britanic va concerta în premieră în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie, iar biletele sunt puse în vânzare marţi.

Biletele vor fi puse în vânzare marţi, la ora 16.00, şi vor fi disponibile prin reţeaua Eventim şi online, pe eventim.ro, au anunţat organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.

Preţul acestora diferă în funcţie de categorie. În cazul tichetelor pentru normal circle va exista o perioadă promoţională de două săptămâni, când se vor putea achiziţiona 8.000 de bilete la preţul de 140 de lei (plus taxe), urmând ca preţul acestora, ori după epuizare, ori după cele două săptămâni, să fie de 175 de lei (plus taxe).

De asemenea, vor fi puse în vânzare bilete la golden circle - 430 de lei (plus taxe), diamond circle - 530 de lei (plus taxe) şi tribune VIP - 630 de lei (plus taxe).

41de ani are Robbie Williams
Valentin Vasiloiu, reprezentant Eventim, a precizat că publicul a manifestat deja un interes foarte mare pentru acest eveniment şi că se aşteaptă la încasări foarte bune, începând de marţi, când biletele sunt puse în vânzare.

Prezent la eveniment, Marcel Avram a spus că au încercat să facă în aşa fel încât biletele să aibă preţuri accesibile pentru toată lumea.

De asemenea, acesta a menţionat că show-ul lui Robbie Williams este o producţie foarte scumpă şi a fost posibilă în România şi cu ajutorul sponsorilor.

"Unul dintre cei mai mari artişti ai vremurilor noastre vine la noi în ţară şi sperăm să avem vreme bună, de aceea am ales luna iulie.
Să fim pozitivi şi să ne bucurăm de show"
, a declarat Marcel Avram, la conferinţa de presă.

Organizatorii promit că show-ul de la Bucureşti al lui Robbie Williams va fi unul exploziv de artă şi muzică, în stilul caracteristic al starului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod