Reduceri de 50% la terapiile de remodelare corporala

Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Folosind aceasta noua metoda de slabire, in numai cateva sedinte de tratament, se poate realiza un nou contur corporal.

Toata aceasta tehnologie are la baza o observatie foarte simpla, si anume ca, atunci cand un sunet este emis cu o frecventa inalta, poate sa sparga, la distanta, obiecte.

In momentul de fata, acest tip de aparat se poate gasi in doar 5 saloane si clinici de remodelare corporala din Bucuresti.

Ce simte clientul in timpul tratamentului?


In timpul tratamentului, clientul poate percepe un sunet mai mult sau mai putin intens, in functie de sensibilitatea auditiva individuala. In orice caz, acest fenomen se verifica in primele sedinte, apoi acesta se diminueaza. Tratamentul este placut si relaxant.

De ce aceasta metoda este de preferat liposuctiei?


Aceasta metoda de slabire este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei. Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiene ale clientului.

Pentru perioada imediat urmatoare, PerfectContur iti propune slabirea ultrarapida cu ultrasunete cavitationale, la un tarif de 150 RON / terapie! Terapia dureaza 90 de minute si contine slabire cu cavitatie sau endocavitatie, vacuum si drenaj limfatic, executat la Perfectpress. Pentru abonamente, pretul poate ajunge si la 95 RON /terapie.

Rezultate imediate, dupa o terapie completa (12 sedinte):

  • scadere in centimetri: 7,8 - 16 cm;
  • spargerea nodulilor celulitici (garantat);
  • scaderea unui grad de celulita / tratament complex.

Beneficii


Prin adancimea la care lucreaza, tratamentul reuseste sa sparga micro si macro nodulii celulitici, ajutand, de asemenea, la disparitia aspectului de coaja de portocala al pielii chiar dupa primele 2-3 sedinte. Prin stimularea circulatiei limfatice si venoase, a schimbului celular si datorita produselor folosite in timpul tratamentului, pielea isi redobandeste luminozitatea si fermitatea.

Recomandari


  • in toate tipurile de celulita - fibroasa, edematoasa, mixta, in orice grad de avansare, de la I la IV;
  • in tratarea sau ameliorarea obezitatii;
  • reda fermitate pielii.

Perfect Contur
Tel.: 021/322.32.40
Mobil:
0723.997.163
Adresa: Strada Octavian Goga nr. 6, Bloc M25, Sc. 3, et. 2, ap. 60, interfon 360, zona Piata Unirii
E-mail: office@perfectcontur.ro
www.perfectcontur.ro
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dada pe 27 Oct 2009, 17:57
    Salonul perfect contur

    articolul ne vorbeste de slabire si remodelare, de cum sa aratam frumoase, ingrijite si slabe. Intrebarea mea este urmatoarea, daca acest salon este bun si tratamentele oferite de el sunt exceptionale, atunci de ce doamna patroana a acestui salon este o femeie care bate lejer suta de kilograme? Eu una nu am incredere in acest salon. Patroana este cea care iti si recomanda ce tratamente sa faci, dar dansa este fooooarte grasa. Reprezinta totusi imaginea propriului salon.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod