Fitness. Ce face Katie Holmes ca să aibă o talie de invidiat. Inspiră-te!

Nu ratează niciodată jogging-ul de dimineaţă, dar mai are şi alte antrenamente pe care le urmează cu regularitate. Vezi care sunt!

Celebra actriţă de 35 de ani iubeşte să facă sport, aleargă la maratoane şi nu ratează jogging-ul de dimineaţă, după cum declară în diverse interviuri. Prin urmare nu este de mirare că tot timpul afişează o siluetă impecabilă, iar recent fotografii i-au surprins o talie de viespe, rezultatul unor antrenamente efectuate cu regularitate.

Ce antrenamente face Katie Holmes?


1. Jogging dimineaţa
2. Merge de 2-3 ori pe săptămână la o sală unde face spinning (curs de ciclism)
3. Merge la Bikram yoga care se face într-o încăpere unde sunt 40 de grade Celsius.

Katie Holmes va apărea într-un reality show culinar


Alege fructe şi smoothie


Din pozele postate pe Twitter, vedeta consumă multe fructe proaspete ca gustări chiar dacă uneori le combină cu îngheţata. De asemenea, smoothie-urile cu afine sunt nelipsite din meniul său.

 

Foto: Twitter

Foto: Twitter


Pe Katie Holmes o ştim din serialul Dawson's Creek, dar apoi a intrat mai mult în atenţia presei când s-a căsătorit cu Tom Cruise cu care are o fetiţă, Suri. Însă, în anul 2012 a divorţat de celebrul actor.

Ce reguli de alimentaţie trebuie să respecţi pentru o talie de invidiat


Potrivit celebrului Dr. Oz, cea mai bună soluţie pentru a slăbi şi a avea o talie de invidiat este de a te asigura că ai o digestie bună care poate să fie obţinută dacă ai grijă la ceea ce mănânci. Iată care sunt principalele sfaturi oferite de specialist:

1. Magneziul, un mineral esenţial la micul dejun
Lipsa de magneziu a fost asociată cu o creştere a ratei de obezitate, avertizează Dr. Oz. De aceea este esenţial să începi ziua cu alimente care conţin magneziu şi care au rolul de a reduce inflamaţiile şi a scădea numărul bacteriilor rele din stomac.

Recomandarea expertului: prepară un smoothie la care să adaugi o lingură de seminţe de chia, in sau dovleac. De asemenea, poţi să iei şi un supliment cu magneziu. Alte alimente bogate în magneziu: bananele, fasolea uscată, orezul brun, lintea, ovăzul, quinoa, spanacul.

5 exerciţii Pilates de slăbit pentru abdomen şi fese



2. Fără produse de patiserie şi covrigei
Aceste produse conţin carbohidraţi care hrănesc bacteriile rele, favorizând apariţia senzaţiei de balonare şi a gazelor intestinale. Prin urmare, Dr. Oz îţi recomandă să eviţi toate aceste făinoase care au la bază făina albă şi să le înlocuieşti cu alţi carbohidraţi sănătoşi, cum ar fi: quinoa, ovăzul, amarantul, meiul, hrişca, orezul brun, mămăliga.
Toate aceste variante sănătoase vor avea grijă ca tu să ai o digestie bună, favorizând arderea grăsimilor, absorbţia nutrienţilor şi reducând riscul de inflamaţii în corp.


3. Alege grăsimile bune pentru gustările dintre mese

În loc de chipsuri şi alte snacks-uri pline de grăsimi saturate este de preferat să optezi pentru produse care conţin grăsimi bune. Acestea au rolul de a favoriza arderea grăsimilor de pe burtă, de a reduce inflamaţiile şi de a menţine senzaţia de saţietate. Uleiul de măsline, somonul, seminţele de dovleac, seminţele de cânepă, avocado, macroul, anşoa, sardinele şi untul de arahide/migdale conţin grăsimi sănătoase.


4. Introdu ghimbirul în alimentaţia ta!
Ghimbirul proaspăt este folosit de mii de ani pentru o digestie eficientă, dar şi pentru a scăpa de senzaţia de balonare. Cel mai bun mod de a-l introduce în dietă este acela de a prepara zilnic ceai de ghimbir. Pune 2-3 rondele de ghimbir în 250 mililitri de apă şi lasă-le la fiert 10 minute. Ceaiul poţi să-l consumi îndulcit cu puţină miere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod