Dr. Oz: Top 6 cele mai bune remedii de sănătate pe care le ai la îndemână

Ai nevoie de soluţii rapide şi naturale pentru migrene, balonare sau ca să ai un ten curat? Află de la celebrul Dr. Oz cele mai eficiente remedii pe care le ai cu siguranţă în casă.
Uleiul esenţial de mentă sau ceaiul de păpădie pot să facă minuni atunci când ai nevoie. Dar, ca să ştii exact la ce te ajută, citeşte recomandările oferite de celebrul Dr. Oz:


1. Migrene

O soluţie rapidă şi ieftină pentru migrene este uleiul esenţial de mentă, susţine Dr. Oz. Este un produs natural pe care îl poţi păstra în casă pentru situaţiile în care te confrunţi cu migrene. Masează câteva picături de ulei pe tâmple şi lasă-l să acţioneze 15-30 de minute. Acesta calmează nervii, datorită proprietăţilor antiinflamatorii.


2.
Balonare


Cel mai bun remediu pentru balonare este ceaiul de păpădie. Acesta are un efect diuretic blând şi elimină din apa reţinută de corp. De asemenea, substanţele sale ajută la stimularea bilei, lucru care favorizează digestia alimentelor grase care pot accentua senzaţia de balonare. Dr. Oz recomandă zilnic câte o cană cu ceai de păpădie, în special persoanelor care au probleme cu digestia şi fierea.


3. Durere de spate

Msajul, uleiul de mentă şi gheaţa sunt câteva dintre cele mai utile soluţii pentru a alina durerea de spate.
Amestecă o cană de apă cu două picături de ulei de mentă şi toarnă într-o tavă pentru gheaţă, după care lasă la congelator. Masează spatele cu aceste cuburi de gheaţă pentru a alina durerea de spate.


4. Durerea de gât

Păstrează un sirop preparat în casă ca să-l ai la îndemână pentru durerile de gât. Dr. Oz recomandă să amesteci 1/4 linguriţă cu piper cayenne cu 1 linguriţă de oţet de mere, 2 linguri cu apă şi 1 lingură cu miere de albine.


5. Tenul lipsit de strălucire

Ca să ai un ten strălucitor, Dr.
Oz recomandă folosirea maionezei, care datorită uleiului de soia păstrează elasticitatea pielii şi îi redă strălucirea.


6. Părul uscat şi deteriorat

Uleiul de măsline hidratează intens părul şi-i redă strălucirea, susţine Dr. Oz. Masează puţin ulei de măsline în păr şi acoperă cu un prosop. Lasă să acţioneze 10 minute, după care spală părul cu şampon şi foloseşte un balsam.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vasale pe 30 Sep 2013, 02:06
    Durerea de gât

    Păstrează un sirop preparat în casă ca să-l ai la îndemână pentru durerile de gât. Dr. Oz recomandă să amesteci 1/4 linguriţă cu piper cayenne cu 1 linguriţă de oţet de mere, 2 linguri cu apă şi 1 lingură cu miere de albine. Ce se face cu siropul? se unge roata de la masina ? se freaca se toarna sau se bea ? Ce fel de stire este asta ? de la Israel ?

    20
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod