Diete de vedete

Kilogramele in plus reprezinta o problema pentru fiecare dintre noi, fie ca suntem oameni normali sau persoane publice.

Kilogramele in plus reprezinta o problema pentru fiecare dintre noi, fie ca suntem oameni normali sau persoane publice. Toate ne ingrasam la fel, din diferite motive, si toate ne dorim sa revenim la formele naturale sau sa capatam forme ideale. Atunci cand ne hotaram sa urmam o dieta este absolut necesar sa-i facem o vizita medicului nutritionist, pentru ca el este singurul care ne poate alcatui un meniu cu ajutorul caruia sa ajungem la rezultatele mult dorite.

Pe langa acest lucru, nu este gresit daca ne inspiram si din stilul de viata al starurilor sau din dietele pe care le urmeaza acestea. Modele pentru cele mai multe dintre noi, vedetele ne pot da increderea si hotararea de care avem nevoie atunci cand pornim pe acest drum.

Valentina Pelinel, spre exemplu, este una dintre cele mai frumoase modele din Romania, care ne-a reprezentat cu succes pe cele mai importante podiumuri de moda din lume. Chiar si o astfel de frumusete se confrunta la un moment dat cu acest cosmar al kilogramelor in plus. In cazul ei au fost 8, pe care le-a dat jos in numai 2 luni. Cum?

In primul rand a inceput un program de sport (aerobic, power-plate) sub stricta supraveghere a unui instructor. In al doilea rand nu mananca nimic cu 4 ore inainte de culcare. Acesta este un aspect foarte important intr-o dieta. Meniul zilnic al doamnei Boureanu este compus din 150 gr de carne (pui, curcan, peste sau fructe de mare), doar 2 fructe pe zi (interzis la banane, struguri sau prune), lactate degresate (iaurt, sana, lapte, branza de vaci sau urda), si foarte multe legume. Fie la gratar, fie fierte, dar obligatoriu colorate.

De cand a inceput acest regim, Valentina a uitat complet de dulciuri, sucuri, alcool, prajeli, paste, insa s-a "imprietenit" cu apa plata, cel putin 2l.

Arta cere sacrificii...


Cu siguranta ca ai fost cuprinsa de isteria "Saga Amurg". Ei bine, actrita care interpreteaza rolul Aliciei Cullen in "Saga Amurg: Luna Noua", Ashley Greene, a reusit sa dea jos cateva kilograme bune in timpul filmarilor pentru aceasta pelicula. "Munceam 12 ore pe zi, si, pentru ca abia aveam timp sa mananc, atunci cand o faceam alegeam produse sanatoase".

In afara acestui regim, Ashley a facut foarte mult sport. "Aveam un antrenor care venea zilnic si trebuia sa ne luptam timp de 4 ore pe zi. Asta ne ajuta sa ne mentinem si conditia fizica, nu doar sa interpretam credibil scenele". Acum, dupa ce s-au terminat filmarile, actrita marturiseste ca respecta acelasi regim de viata si face sport in fiecare dimineata.

"Acum fac Pilates in fiecare dimineata. Nu mai ai nevoie de altceva ca sa te trezesti si sa-ti incepi ziua bine-dispus si energizat. Cateodata mai fac si exercitii tip cardio, dar asta-i tot. Nu-mi place sa lucrez cu greutati, pentru ca nu vreau sa-mi creasca masa musculara", a declarat actrita in varsta de 23 de ani.

Jessica Simpson alege dansul


In ceea ce priveste meniul, Simpson nu vine cu modificari sau retete miraculoase. Mananca numai carne alba, foarte multe legume, in special broccoli si sparanghel, si sta cat mai departe de dulciuri, fast-food, sucurile acidulate, bauturile alcoolice sau pastele fainoase. Secretul siluetei ei este... dansul. Actritei ii place atat de mult acest gen de miscare, incat l-a transformat intr-un stil de viata. In plus, obisnuieste sa bea ceai rece, neindulcit.

Asadar, incearca sa-i urmezi exemplul Jessicai si, chiar daca nu esti o obisnuita a cluburilor, organizeaza-ti programul  in asa fel incat sa-ti iei portia de dans acasa. Samba, salsa, cha cha, dansuri africane sau dansuri tiganesti, toate acestea te vor ajuta sa arati, dar si sa te simti, mai bine. Pentru ca dansul, ca oricare alt sport, iti da un tonus deosebit.




 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simona pe 5 Mar 2010, 14:03
    Beckham !

    hmmmmm,.........eu nu cred asa ceva ! sa ai un regim alimentar numai din fructe de padure si sashimi ;

    0
    1

  • vivi pe 18 Feb 2010, 12:17
    Beckham

    hihih.... Beckham asta la cat e de afurisita nu cred ca ar pune niciun gram de nimic pe ea... :)))

    1
    0

  • Monelu23 pe 18 Feb 2010, 00:45
    Daca vrei, chiar se poate!

    SI eu sunt una dintre fericitele persoane care se pot lauda cu faptul ca au slabit normal (2-3 kg/luna). In luna octombrie anul trecut aveam 78,5 kg, iar acum am ajuns la 65 kg, in conditiile in care mananc, nu fac foamete. Pur si simplu am inceput sa fiu mai atenta la cat mananc, m-am documentat destul de mult pe tema asta si, DA! am inceput sa fac sport - pilates si stepper de aproximativ 3 ori ppe saptamana. Multa bafta tuturor!

    0
    1

  • crisu pe 3 Feb 2010, 22:09
    .....

    Andreea Lazarescu....cum ai slabit asa mult ami spui si mie te rog;;)Multumesc!

    0
    1

  • gaby pe 3 Feb 2010, 19:32
    ....

    si eu am slabit de la 62 la 50 ...cum?????am mers foarte mult pe jos.la munca ,cumparaturii etc.si mancam cam de toate dar mai putin ....din fiecare ...

    1
    0

  • Raluca_S pe 31 Ian 2010, 23:40
    ..............

    Voi ati vazut-o pe Jessica Simpson in ultima vreme?? In niciun caz nu arata asa...mai documentati-va...ca dati articolul peste cap:) Eu am slabit tinand cont de niste chestiute: fara paine (nimic de patiserie), fara cartofi si fara bauturi acidulate.Pare simplu dar nu e asa..mai ales daca esti invatat cu jumatate de paine pe zi:)) Spor la slabit!

    0
    1

  • Andreea Lazarescu pe 29 Ian 2010, 11:47
    25 kilograme in 4 luni

    Nu sunt vedeta :-) dar am slabit 25 de kilograme in 4 luni. Si asta in timp ce sunt 100% sigura ca am cea mai buna dieta din lume; si mai stiu ca nu voi mai fi niciodata, in viata mea, supraponderala. Sunt bucuroasa sa imprat "metodologia" mea cu voi: http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2009/12/cum-debutezi-in-viata-cea-raw-1.html.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod