Diete de vedete

Cameron Diaz mananca mult... la micul dejun


Si cu toate astea arata foarte bine. Daca-ti spun ca tocmai acesta este secretul, o sa ma crezi? Trebuie, pentru acesta este un lucru stabilit de la capul locului de toti expertii in domeniu. Un mic dejun copios iti da energie pentru toata ziua si, in plus, te ajuta in curele de slabire.


Cameron Diaz, bunaoara, mananca la micul dejun o farfurie de legume in abur si pui fiert, preparat din urmatoarele ingrediente: 65 - 100g piept de pui fara piele, sucul de la o lamaie, ierburi proaspete, tocate marunt (busuioc, marar, patrunjel, lemongrass, menta verde), cateva capere si 50 g mazare proaspata.

Actrita nu uita nici de sport. Blonda adora sa-si ia placa de surf si sa se aventureze in valurile oceanului. De aici, posteriorul ei dorit de toti barbatii. In plus, Diaz este o practicanta infocata de Win Chun, un tip de arte martiale care solicita muschii de pe talie, umeri, coapse si abdomen.

Megan Fox, dintr-o dezintoxicare in alta


Acesta este secretul siluetei perfecte pe care o afiseaza actrita. Multa apa si mult otet balsamic, pentru ca organismul sa functioneze "ca la carte". Otetul balsamic ajuta foarte mult la scaderea in greutate prin gradul ridicat de satietate pe care-l ofera si prin proprietatile puternic-antioxidante pe care le are.

Beyonce, mandra de formele ei


Categoric ca nu intra in categoria celor cu masuri ideale 90-60-90, dar asta nu inseamna ca este mai putin frumoasa. Fosta componenta a trupei Destiniy's Child, celebra pentru formele ei voluptoase, munceste din rasputeri pentru ca formele ei sa fie ferme si tonifiate. "Formele mele rotunjite sunt naturale, dar, ca orice femeie, imi fac adesea griji legate de silueta mea. Imi place sa am forme voluptoase, dar, uneori, rotunjimile nu apar acolo unde mi-as dori eu", declara ea.

"La fiecare inceput de an fac antrenamente serioase pentru a fi in forma. Fac asta timp de 3 luni, apoi ma las din nou", continua artista. Si ca sa-si pastreze acest obicei, dupa Revelion, Beyonce a inceput sa urce pe jos toate scarile cladirilor in care ajunge sau sa foloseasca un aparat de fitness care imita aceasta miscare.

In ceea ce priveste regimul alimentar, Beyonce este foarte stricta:

Dupa ce se scoala bea un pahar de limonada pe stomacul gol
La 30 de minute dupa ce se trezeste serveste un bol de salata de fructe din capsuni sau coacaze, fragi, alaturi de cirese, un mar, o para, un iaurt dietetic si un pumn de migdale nesarate

La ora 11 este gustarea. Un pahar de limonada, o banana, un pumn de seminte de floarea soarelui/dovleac neprajite
Gustarea se ia in jurul orei 15.00, cand serveste un pahar de limonada si un morcov, ridichie sau castravete crud
Cina o ia cu 4 ore inainte sa se culce si consta in peste la gratar si legume inabusite
Cu o ora inainte de culcare mai bea un pahar cu limonada


Victoria Beckham, fructe de padure si sashimi


Un regim alimentar bizar, dar care la doamna Beckham - mama a trei baieti, da rezultate. Ea consuma numai fructe de padure si sashimi (mancare traditionala japoneza). Atunci cand vrea sa se rasfete, seara, consuma un pahar de vin alb. Daca stam sa ne gandim, acest regim nu vine ca o noutate in viata Victoriei. In trecut, o perioada buna de timp a mancat numai shake-uri cu alge, boabe de soia si cate o prajiturica cup cake, atunci cand voia sa se "premieze".
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simona pe 5 Mar 2010, 14:03
    Beckham !

    hmmmmm,.........eu nu cred asa ceva ! sa ai un regim alimentar numai din fructe de padure si sashimi ;

    0
    1

  • vivi pe 18 Feb 2010, 12:17
    Beckham

    hihih.... Beckham asta la cat e de afurisita nu cred ca ar pune niciun gram de nimic pe ea... :)))

    1
    0

  • Monelu23 pe 18 Feb 2010, 00:45
    Daca vrei, chiar se poate!

    SI eu sunt una dintre fericitele persoane care se pot lauda cu faptul ca au slabit normal (2-3 kg/luna). In luna octombrie anul trecut aveam 78,5 kg, iar acum am ajuns la 65 kg, in conditiile in care mananc, nu fac foamete. Pur si simplu am inceput sa fiu mai atenta la cat mananc, m-am documentat destul de mult pe tema asta si, DA! am inceput sa fac sport - pilates si stepper de aproximativ 3 ori ppe saptamana. Multa bafta tuturor!

    0
    1

  • crisu pe 3 Feb 2010, 22:09
    .....

    Andreea Lazarescu....cum ai slabit asa mult ami spui si mie te rog;;)Multumesc!

    0
    1

  • gaby pe 3 Feb 2010, 19:32
    ....

    si eu am slabit de la 62 la 50 ...cum?????am mers foarte mult pe jos.la munca ,cumparaturii etc.si mancam cam de toate dar mai putin ....din fiecare ...

    1
    0

  • Raluca_S pe 31 Ian 2010, 23:40
    ..............

    Voi ati vazut-o pe Jessica Simpson in ultima vreme?? In niciun caz nu arata asa...mai documentati-va...ca dati articolul peste cap:) Eu am slabit tinand cont de niste chestiute: fara paine (nimic de patiserie), fara cartofi si fara bauturi acidulate.Pare simplu dar nu e asa..mai ales daca esti invatat cu jumatate de paine pe zi:)) Spor la slabit!

    0
    1

  • Andreea Lazarescu pe 29 Ian 2010, 11:47
    25 kilograme in 4 luni

    Nu sunt vedeta :-) dar am slabit 25 de kilograme in 4 luni. Si asta in timp ce sunt 100% sigura ca am cea mai buna dieta din lume; si mai stiu ca nu voi mai fi niciodata, in viata mea, supraponderala. Sunt bucuroasa sa imprat "metodologia" mea cu voi: http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2009/12/cum-debutezi-in-viata-cea-raw-1.html.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod