Anahi va concerta in Romania

de Nicoleta Tarantus, 28 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Anahi va concerta in Romania

Dupa isteria pe care a provocat-o in intreaga lume destramarea grupului RBD, pentru fanii fideli iata si o veste buna: Anahi va concerta in aceasta primavara la Bucuresti. Concertul face parte din turneul de promovare a albumului "Mi Delirio", primul album solo lansat dupa despartirea trupei.   

Evenimentul va avea loc pe data de 13 martie 2010, incepand cu ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti.  

Turneul a inceput pe 5 decembrie 2009 si va dura pana in mai 2010 si va cuprinde tari ca Argentina, Mexic, Statele Unite, Columbia, Venezuela, tari din America Latina, Romania, Slovenia, Croatia, Muntenegru, Polonia, Serbia, Italia, Spania, Republica Dominicana si Puerto Rico.     

Biletele sunt disponibile in perioada 28-31 ianuarie pe site-ul www.biletoo.ro, iar incepand cu data de 1 februarie, acestea vor putea fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta, Germanos si Vodafone, de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, librariile Carturesti, si on-line de pe site-urile www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.vreaubilet.ro,www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro si www.blt.ro. Biletele vor avea preturi cuprinse intre 50 si 250 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod