Antrenamentul de 4 minute care te ajută să slăbeşti

Nu ai nicio scuză să nu te apuci de aceste exerciţii pe care le poţi face rapid acasă. Descoperă antrenamentul de 4 minute care te ajută să slăbeşti!

Dacă faci exerciţiile potrivite, chiar dacă antrenamentul tău este de scurtă durată, vei reuşi să lucrezi eficient musculatura şi să intensifici arderile grăsimilor. Acest antrenament este unul foarte intens şi face cât o oră petrecută la aparatele de fitness.

Exerciţiile pe care trebuie să le faci sunt scurte, trebuie să le respecţi timpul pentru fiecare dintre ele şi să dai tot ce poţi în cele 4 minute de antrenament.

Dacă până acum găseai mereu scuza cu timpul liber pe care nu-l ai pentru a face exerciţii acasă, acum nu mai ai niciun motiv să nu-ţi dedici zilnic cele 4 minute pentru a lucra intens toate grupele de muşchi.

Efectele vor fi vizile rapid dacă faci aceste exerciţii cât mai des, de preferat zilnic. Iată setul de exerciţii pe care trebuie să-l respecţi:

Foto: brightside.me

1 din 6

Exerciţiul nr. 1 - 60 de secunde

Din poziţia stând drept, picioarele depărtate la nivelul şoldurilor, mâinile împreunate la ceafă trebuie să faci genuflexiuni timp de 60 de secunde. Pune cronometrul de la telefon pentru a te asigura că ai respectat timpul necesar pentru acest exerciţiu!

Pe măsura ce execuţi genuflexiunile trebuie să te asiguri că ai în permanenţă spatele drept. Posteriorul trebuie dus cât mai în spate, astfel încât genunchii tăi să nu depăşească linia degetelor de la picioare atunci când sunt îndoiţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod