Exercitii simple

5 exerciţii simple care te menţin în formă

Câteva minute de exerciţii pe zi pot să facă minuni pentru corpul tău. Începe cu acest set de cinci exerciţii simple care te menţin în formă. Vei constata singură rezultatele!

Mişcarea fizică este foarte importantă nu numai pentru o siluetă de invidiat, ci şi pentru a te menţine în formă şi a avea un nivel crescut de energie. Dacă timpul nu-ţi permite să mergi la sală sau să faci antrenamente elaborate, atunci nu ai nicio scuză să nu-ţi acorzi măcar 15 minute pe zi pentru a pune în mişcare toţi muşchii. Acest lucru îţi va îmbunătăţi postura, durerile de spate se diminuează şi vei avea mult mai multă energie.

Începe ziua cu aceste 5 exerciţii simple ca să fii în formă şi să ai multă energie!

Exerciţiul nr. 1

Exercitii pentru tonifiere

1. Din poziţia stând culcat pe spate, mâinile pe lângă trunchi, se ridică picioarele perfect drepte la 30 de grade.
Ai grijă să menţii abdomenul încordat, deoarece zona lombară trebuie să stea lipită de saltea. Inspiră şi expiră adânc de trei ori.
2. Mai ridică puţin picioarele la 60 de grade, menţinându-le şi aici timp de trei respiraţii complete. Fără să le îndoi!
3. Mai ridică încă puţin picioarele până ajung la 90 de grade, menţine poziţia timp de trei respiraţii complete şi începe exerciţiul invers, iar pe măsură ce duci picioarele către sol opreşte-te la 60 de grade şi 30 de grade.

Exerciţiul nr. 2

Exercitii pentru tonifiere

1. Din poziţia stând pe genunchi şi mâini, îndoaie mâinile şi sprijină tot antebraţul de sol.


2. Întinde picioarele, având grijă să ţii încordat abdomenul, astfel încât tot corpul să fie în linie dreaptă.
3. Menţine această poziţie cât mai mult timp, începând cu câteva secunde şi mărind timpul pe măsură ce-ţi permite rezistenţa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod