Activează-ți pasiunile sportive cu un singur abonament ESX la 370 de săli din țară

Mai multe pasiuni sportive, un singur abonament ESX, la sute de săli din țară
Vrei azi la tenis, mâine la yoga și în weekend la piscină? În locații și orașe diferite? 

Fie că vrei să slăbești, să adaugi masă musculară sau să îți dezvolți pasiunea pentru un anumit sport, ai nevoie de un abonament inteligent care îți oferă mai mult timp pentru tine și pentru sport. Acum e posibil cu un singur abonament lunar - ESX, cu care acces la 370 de săli de fitness și centre sportive din peste 50 de orașe. ESX este cea mai mare rețea de săli de fitness și centre sportive din România, deschisă oricărei persoane fizice. 

Clienții ESX pot câștiga timp, și nu orice fel de timp, ci timp pentru a face sport. Pe lângă abonamentul cu acces la toate sălile, ESX oferă și antrenamente online pentru acasă, ma-teriale motivaționale, programe de nutriție, materiale motivaționale, sfaturi pentru organi-zarea timpului. Clienții pot alege abonamentul ESX cu acces nelimitat la toate sălile, la doar 149 RON/luna și îl pot modifica oricând dacă doresc să facă un upgrade sau chiar să îl întrerupă.


Ce înseamnă să mergi la sală inteligent, cu aplicația ESX?


Mergi la sala din drumul tău, oricând. Azi la sala de lângă casă sau birou, în week-end la o piscină, la tenis sau la cățărat
Reînnoiești automat abonamentul, fără dureri de cap sau întrerupi oricând, cu un click
Nu-ți place la o sală, mergi la alta - cu același abonament
Economisești, plătind mai puțin decât pe un abonament obișnuit la o sală
Nu cauți săli sau activități noi - le găsești în aplicație, incluse în abonament
Primești bonus diferse programe de antrenament, nutriție sau sfaturi motivaționale 
Dacă nu folosești abonamentul în primele 10 zile, poți să primești banii înapoi - simplu, rapid și fără întrebări

Cum funcționează? E simplu.

 

Cumperi un abonament online de aici - www.esx.ro, cu care ai acces zilnic la 370 săli de Fitness din România
Descarci aplicația ”ESX - Abonamente Săli”, disponibilă pe iOS, Android și Huawei
Începi să te antrenezi zilnic și să îți dezvolți pasiunile pentru orice activitate spor-tivă

În aplicația ESX se regăsește o hartă cu toate sălile partenere și diverse filtre, iar prin in-termediul tehnologiei actuale am construit sistemul digital astfel încât modulul de scanare QR pentru înregistrarea clienților la sală să funcționeze ușor, simplu, printr-o singură atingere.


Bonus: Zeci de antrenamente pentru acasă și programe educaționale de fitness și nutriție.

 

Pachetul de programe de antrenament și nutriție oferit prin abonamentul ESX conține două direcții: pentru slăbit și creșterea masei musculare.

- Programul pentru slăbit cuprinde un antrenament pentru 8 saptamani, planuri alimen-tare cu 11 grupe de calorii, enciclopedia exercițiilor pentru 6 săptămâni, 10 antrenamen-te pentru abdomen, dar și rețete dulci, sănătoase. 
- Pentru a crește masa musculară, prin aplicația ESX primești un program de an-trenament "Cum să îți atingi potențialul în mod natural" - în 13 etape, un caiet de an-trenament pentru 13 etape, planuri alimentare cu10 grupe de calorii și 7 meniuri pentru fiecare, enciclopedia exercițiilor pentru 21 de săptămâni, 10 antrenamente pentru ab-domen, 10 rețete de peste 1.000 de calorii.

Fiecare are propriile preferințe în ceea ce privește frecvența, tipul de exerciții, echipamen-tul și nivelul de fitness. Asta înseamnă că alegerea tuturor nu este aceeași. În ceea ce privește alegerea unei săli, trebuie să evaluăm locația, gama de echipamente, prețul, tipul de contract și accesibilitatea. Dar în loc să fii membru al unei săli de sport într-o singură locație, cum ar fi să ai acces la mai multe săli de sport, în mai multe locații?

Anul acesta, ESX își propune dezvoltarea unui produs de nutriție personalizată bazată pe ADN-ul clientului. În plus, vom integra AI și machine learning pe bazele de date, cu stilul de viață și comportamentul clienților astfel încât să poată prezice posibile boli, în funcție de istoricul medical, alimentație, structura corpului, etc. Anul acesta, 

În scurt timp lansăm un upgrade mai mare al aplicaţiei şi al platformei web pentru a îmbunătăţi experienţa consumatorului. Tot sistemul a fost regândit, iar asta ne va permite să avem parteneriate cu mai multe centre sportive mari din ţară, si vom oferi pachete cu posibilitatea de a testa 7 zile, gratuit, abonamentele ESX pentru membrii noi.

Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați: www.esx.ro sau canalele social media: Facebook ESXInstagram ESXLinkedIn ESX.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod